ATA AÖF sonuçları sorgulama obs giriş ekranı! ATA AÖF final sonuçları son dakika açıklandı

ATA AÖF final sonuçları açıklandı mı? sorusu yanıt buldu. Erzurum Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi bahar dönemi final sınavları 11 Mayıs Cumartesi ve 12 Mayıs Pazar günlerinde yapıldı. Sınava giren adaylar soruların ve cevapların açıklanmasının ardından tahmini puanlarını hesapladılar. Erzurum Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrencileri ATA AÖF sınav sonuçlarını ATA AÖF OBS (Öğrenci Bilgi Sistemi) girişi yaparak öğrenebilirler.

“ATA AÖF final sonuçları açıklandı mı?” sorusu araştırılıyor. ATA AÖF sonuçları sorgulama ekranı yoğun ilgi görüyor. Erzurum Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrencileri belirlenen tarihlerde dönem sınavlarına giriyorlar. ATA AÖF final sınavları 11 Mayıs ve 12 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirildi. Sınav sonuçları 22 Mayıs itibari ile erişime açıldı. Erzurum Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrencileri ATA AÖF sınav sonuçlarını ATA AÖF OBS (Öğrenci Bilgi Sistemi) girişi yaparak öğrenebilirler.

OBS GİRİŞ İÇİN TIKLAYINIZ

ATA AÖF FİNAL SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR?

ATA AÖF final sonuçları erişime açıldı.

ATA AÖF SINAV SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

Erzurum Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrencileri ATA AÖF sınav sonuçlarını ATA AÖF OBS (Öğrenci Bilgi Sistemi) girişi yaparak öğrenebilirler.

Bunun için öncelikle Öğrenci Bilgi Sistemi'nin https://obs.atauni.edu.tr/ internet adresine girilmesi gerekmektedir. Ardından Öğrencinin T.C. Kimlik No ve Parola bilgilerini girdikten sonra ata aof obs sistemine giriş yapılabilmektedir.

ATA AÖF KAYITLARI NASIL YAPILIR?

Çeşitli nedenlerle herhangi bir yükseköğretim programında eğitim-öğretim imkânı bulamayan veya açıktan aynı anda ikinci bir üniversite okumak isteyen öğrenci adayları kendileri için uygun olan kayıt türlerinden biri ile Fakültemiz programlarına kayıt yaptırıp Üniversitemizin yarım asrı aşan bilgi ve birikiminden yararlanarak uluslararası standartlarda eğitim ve öğretim alabilirler.

Kayıt Türleri

> Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS)

> İkinci Üniversite (Sınavsız ve belge göndermeksizin)*

> Dikey Geçiş Sınavı (DGS)

> Yatay Geçiş

> Lisans Tamamlama

> Yabancı Uyruklu Statüsünde