ATA AÖF bütünleme sınavı giriş belgesi yayınlandı mı? ATA AÖF bütünleme sınavı ne zaman?

ATA AÖF bütünleme sınavı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Sınava katılacak adaylar geçtiğimiz hafta yayınlanan Online Bütünleme Deneme Sınavı'na girdiler. 2022 ATA AÖF bütünleme sınavı için aramalar arttı. Peki, ATA AÖF bütünleme sınavı ne zaman? ATA AÖF bütünleme sınavı giriş belgesi yayınlandı mı?

ATA AÖF bütünleme sınavı ile ilgili aramalar hız kazandı. Geçtiğimiz günlerde ATA AÖF tarafından yapılan duyuru ile Online Bütünleme Deneme Sınavı yayınlanmıştı. Peki, ATA AÖF bütünleme sınavı ne zaman? ATA AÖF bütünleme sınavı giriş belgesi yayınlandı mı?

ATA AÖF BÜTÜNLEME SINAVI NE ZAMAN?

ATA AÖF bütünleme sınavı 5-6 Şubat 2022 tarihlerinde uygulanacak.

ATA AÖF BÜTÜNLEME SINAVI GİRİŞ BELGESİ YAYINLANDI MI?

ATA AÖF bütünleme sınavı giriş belgesi henüz yayınlanmadı. Giriş belgeleri yayınlandıktan sonra haberimiz içerisine eklenecektir.

ATA AÖF BÜTÜNLEME DENEME SINAVI YAYINDA

Online Deneme Sınavı Modülü ile;

Konulara hâkimiyetinizi artırarak konu eksiklerinizi görebilir, farklı tip ve özellikteki soruları çözerek sınav çalışmalarınızı daha etkili ve verimli hale getirebilirsiniz.

Denemeler her ders için 20 sorudan oluşacak ve birden fazla giriş hakkınız olacaktır. Her sınavda karşınıza farklı sorular gelecek ve bununla birlikte soruların ve şıkların yerleri her sınavda karışık olacaktır.

Sınavlarda tarayıcı hatalarıyla karşılaşmamanız için önerdiğimiz tarayıcı "Mozilla Firefox" tur. Sınavlarda "sınav raporunu görüntüleyememe" sorununu yaşamanız durumunda tarayıcı geçmişini temizlemeniz veya farklı bir tarayıcı kullanarak sınava tekrar giriş yapmanız yeterli olacaktır.

Sınav bitiminde soruları ve bu sorulara verdiğiniz doğru-yanlış cevapları görmek için link altında yer alan "Rapora Git" butonunu kullanınız. Sınav bitiminde sınav raporunun oluşması için bir süre beklemeniz gerekebilir.