Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi sonuçları açıklandı mı? ATA AÖF bütünleme sınavı ne zaman açıklanacak?

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (ATA AÖF) bütünleme sınavları 6-9 Temmuz tarihleri arasında yapıldı. Her ders için 20 soru sorulacak ve toplamda 30 dakika süre verildi. Sınav sistemi dün akşam saat 20:30'da kapandı. Sınava katılan ATA AÖF öğrencileri bütünleme sınavı sonuçlarının açıklanmasını bekliyor.

ATA AÖF bütünleme sınavı sonuçları gündemdeki konular arasında yer alıyor. Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nde okuyan öğrenciler 6-7-8-9 Temmuz tarihlerinde bütünleme sınavlarına girdiler. Sınav sistemi dün akşam saat 20:30'da kapandı. Sınavı kaçıranlar için telafi hakkı tanınmayacak.

ATA AÖF SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

ATA AÖF BÜTÜNLEME SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

ATA AÖF bütünleme sınav sonuçları 10 Temmuz 2020 tarihinde açıklanacak. ATA AÖF bütünleme sınav sonuçları öğrenci ekranından görülebilecek.

ATA AÖF bütünleme sınavı soruları ve cevapları yayınlandı! Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi bahar dönemi sınav yanıtları nasıl?

ATA AÖF BÜTÜNLEME SINAVI NASIL YAPILDI?

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (ATA AÖF) bütünleme sınavları 6-9 Temmuz tarihleri arasında yapıldı. Sınav sistemi, 08:00 ile 20:30 saatleri arasından erişime açık oldu.

Her ders için 20 soru sorulacak ve toplamda 30 dakika süre verildi. Sınav ekranından yer alan sayaçtan öğrenciler kalan süreyi görebildi.

30 dakikadan sonra veya "SINAVI BİTİR" butonuna tıkladığınızda sınavınız sona erdi. 4 yanlış cevap 1 doğruyu götürdü.