ATA AÖF sonuçları açıklandı! ATA AÖF büt sonuçları nereden sorgulanır?

ATA AÖF sonuçları açıklandı. ATA AÖF büt sonuçları açıklandı mı? sorusu merak edilen konular arasında yer alıyordu. ATA AÖF öğrenci giriş ekranı yoğun ilgi görüyor. Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi bütünleme sınavları 1 Şubat ve 2 Şubat tarihlerinde yapıldı. Sınava giren öğrencilerin heyecanla beklediği sonuç ekranı haberimizde..

ATA AÖF sınav sonuçları açıklandı. ATA AÖF büt sonuçları açıklandı mı? sorusunun yanıtı yoğun olarak araştırılıyordu. Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi’nde eğitim gören öğrenciler belirli tarihlerde sınavlara giriyorlar. 1 Şubat ve 2 Şubat tarihlerinde yapılan bütünleme sınavının ardından öğrenciler kaç puan alacaklarını öğrenmek istiyorlar.

ATA AÖF BÜT SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

ATA AÖF büt sonuçları açıklandı. ATA AÖF sonuçları https://obs.atauni.edu.tr/” adresinden öğrencilerin erişimine açıldı.ATA AÖF OBS İÇİN TIKLAYINIZ

ATA AÖF SINAV SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

Erzurum Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrencileri ATA AÖF sınav sonuçlarını ATA AÖF OBS (Öğrenci Bilgi Sistemi) girişi yaparak öğrenebilirler.

Bunun için öncelikle Öğrenci Bilgi Sistemi'nin https://obs.atauni.edu.tr/ internet adresine girilmesi gerekmektedir. Ardından Öğrencinin T.C. Kimlik No ve Parola bilgilerini girdikten sonra ata aof obs sistemine giriş yapılabilmektedir.

SORU VE CEVAPLAR YAYINDA!

Sınav soru ve cevapları 3 Şubat tarihinde erişime açıldı.

Sınav sorularına itirazda bulunmak isteyen öğrenciler Öğrenim Yönetim Sistemi (LMS) sol menüde yer alan “Soru İtirazı” butonunu tıklayarak gerekli bilgileri doldurduktan sonra itirazlarını 05 Şubat 2020 Çarşamba saat 17:00'a kadar bize iletebildiler. Bu tarihten sonra yapılan itirazlar değerlendirmeye alınmayacak.

Gönderilen itirazlar değerlendirilip geri bildirimler sistem üzerinden anlık olarak yapıldı.