Açık Öğretim Lisesi sonuçları için geri sayım başladı!

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Açık Öğretim Lisesi güz dönemi sınavları 8 Aralık ve 9 Aralık tarihlerinde gerçekleştirildi. Sınava giren öğrenciler heyecanla sonuç açıklamasını bekliyorlar. Haberimiz içerisinden detaylara ulaşabilirsiniz.

Açık Öğretim Lisesi sınavları belirli tarihlerde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenleniyor. Güz dönemi ara sınavlarına giren öğrenciler heyecanla sonuç açıklamasını beklemeye başladılar. Açık Öğretim Lisesi Üçüncü dönem sınav sonuçları, Milli Eğitim Bakanlığı’nın ve Açık Öğretim Lisesi'nin sitesinden duyurulacak.

AÖL SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR?

AÖL sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı ile ilgili resmi bir açıklama bulunmuyor. Daha önce gerçekleştirilen sınavlarda sonuçlar 15 gün sonra erişime açılmıştı. Güncel açıklamaları haberimiz içerisinden takip edebilirsiniz.

AÖL SINAV SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

Açık Öğretim Lisesi Üçüncü dönem sınav sonuçları, Milli Eğitim Bakanlığı’nın ve Açık Öğretim Lisesi'nin sitesinden yayınlanacak.

Bu siteye erişim sağlayan öğrencinin T.C. kimlik numarası, daha önce AÖL Müdürlüğü tarafından verilen AÖL öğrenci şifresi ve güvenlik kodu soruluyor. Bu bilgiler ile açık lise öğrenci girişi ekranına giriş yapabilir ve sınav sonucunuzu öğrenebilirsiniz. Sınav sonuçları yazılı olarak öğrenci adreslerine gönderilmeyecek.