AÖL sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

“AÖL sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?” sorusu araştırılıyor. Açık Öğretim Lisesi sınav sonuçları için geri sayım başladı. 6 Temmuz ve 7 Temmuz tarihlerinde düzenlenen sınavın soruları ve cevaplarının açıklanmasının ardından adaylar tahmini puanlarını hesapladılar.

AÖL sınav sonuçları için heyecan giderek artıyor. Açık Öğretim Lisesi sonuçları ne zaman açıklanacak? 6 Temmuz ve 7 Temmuz tarihlerinde düzenlenen sınavın soruları ve cevapları erişime açıldıktan sonra öğrenciler tahmini puanlarını hesapladılar. Şimdi gözler sonuç açıklamasına çevrildi. 

AÖL SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AÖL 3. dönem sınavlarının sonuçları 01 Ağustos 2019 tarihinde açıklanacak. AÖL sınav sonuçları, https://aol.meb.gov.tr/" adresinden duyurulmaktadır. Sınav sonucunda mezun olamayan öğrencilerin bir sonraki dönem için kayıt yenileme ve ders seçim işlemlerini yapması zorunludur.

AÖL SINAV SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

AÖL sınav sonuçlarının açıklanması ile birlikte öğrenciler, sınav sonuçlarına http://aolweb.aol.meb.gov.tr adresinden erişebilecek. Sınav sonuçları yazılı olarak öğrencilerin adreslerine iletilmeyecek. Sınav sonuçları açıklandığı andan itibaren aşağıdaki linkten de öğrenilebilecek.