MEB AÖL 3. dönem sınav tarihleri açıklandı mı? Açık Öğretim Lisesi final sınavları ne zaman yapılacak?

AÖL 3. dönem sınav tarihleri merak edildi. 11 Nisan 2022 tarihinden 29 Nisan 2022 tarihi mesai bitimine kadar AÖL kayıt yenileme işlemleri gerçekleştirildi. Peki, MEB AÖL 3. dönem sınav tarihleri açıklandı mı? Açık Öğretim Lisesi final sınavları ne zaman yapılacak?

Öğrencilerin heyecanla beklediği AÖL final sınavı sonuçları araştırılıyor. 11-29 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen kayıt yenileme tarihlerinin ardından gözler final sınavlarına çevrildi. MEB AÖL 3. dönem sınav tarihleri açıklandı mı? Açık Öğretim Lisesi final sınavları ne zaman yapılacak?

MEB AÖL 3. DÖNEM SINAV TARİHLERİ AÇIKLANDI MI?

AÖL 3. dönem sınavları temmuz ayında e-sınav şeklinde yapılacaktır. Fakat sınavın temmuz ayının kaçında yapılacağı belli olmadı.

Öğrenciler, T.C. kimlik numara ve şifreleri ile AÖK Bilgi Yönetim Sistemine online sınav kapasitesinde giriş yaparak online sınav uygulamasına katılıyorlar. Sınav başvurusu olmayan ve tüm derslerinden sınavını tamamlayan öğrenciler sınav süresinin sonuna kadar AÖK Bilgi Yönetim Sistemine giremiyorlar.

AÖL GEÇME NOTU KAÇ?

AÖL ders geçme notu kaç? Açık Öğretim Lisesinde not sistemi 100'lük sistem olarak uygulandığından bir dersten başarılı olmak için, 45 puan alınması gerekiyor.