AÖL ek sınavı giriş sayfası 2021! AÖL ek sınavı ne zaman sona erecek?

AÖL ek sınavı giriş ekranı için araştırmalar hız kazandı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen açık lise sınavları online (çevrim içi) olarak yapılacak. Ek kayıt yenileme işlemlerini tamamlaya adaylar AÖL ek sınavı ne zaman sona erecek? sorusuna cevap arıyor. Biz de sizler içim AÖL ek sınavı giriş ekranına dair detayları haberimizde paylaştık.

AÖL ek sınavı yoğun olarak araştırılan konu başlıklarından oldu. MEB'in resmi web sitesinde ek sınava dair detaylar paylaşıldı. Öğrenciler ise AÖL ek sınavı ne zaman sona erecek? sorusuna yanıt aramaya başladı. Haberimizin içerisinden AÖL ek sınavı giriş ekranına ulaşabilirsiniz.

AÖL EK SINAVI NE ZAMAN, BAŞLADI MI?

AÖL ek sınavı bugün itibarıyla başladı. 16 Ağustos 2021 Pazartesi günü saat 09:30'da başlayan sınav 20 Ağustos 2021 Cuma günü sona erecek.

AÖL EK SINAVI GİRİŞ EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

Kayıt işlemlerini yapan öğrenciler online ek sınavlara Açık Öğretim Lisesi Bilgi Yönetim Sistemi üzerinden katılacaklar. T.C kimlik numarası ve şifre bilgilerini giren öğrenciler sınav ekranına erişecek.

AÖL EK SINAV NEDİR?

Ek sınavlar, her yıl 2+1 şeklinde 3 dönemde yapılan dönem sınavlar haricinde Bakanlık tarafından yapılan istisnai sınavlardır. Bu nedenle ek sınavlar her öğretim yılı başında açıklanan iş takviminde duyurulmaz ve dönemden sayılmaz.