AÖL ek sınav saat kaçta?

Açıköğretim Lisesi öğrencileri ek ders sınavı ile ilgili araştırmalar hızlandı. Öğrenciler mezun olmak için girecekleri AÖL ek sınav başvurularını 29 Temmuz-01 Ağustos tarihleri arasında yapmıştı.

AÖL ek sınav saat kaçta? sorusu araştırılmaya başladı. AÖL ek sınav giriş yerleri sorgulama ekranı, açıköğretim lisesi öğrencileri tarafından merak ediliyor. Mezun olma hayali ile sınava girecek öğrenciler ek sınavı ile ilgili araştırmalar yapıyor. Adaylar AÖL ek ders sınavına nerede ve saat kaçta gireceklerini sorgulamak istiyor. AÖL ek sınavına 29 Temmuz-01 Ağustos tarihleri arasında başvurularını yapmıştı. 

AÖL EK SINAV GİRİŞ YERLERİ SORGULAMA EKRANI

AÖL EK SINAV YARIN SAAT KAÇTA?

AÖL Ek Sınav 31 Ağustos-01 Eylül 2019 tarihlerinde uygulanacak. AÖL Ek Sınavın saat kaçta yapılacağı giriş belgesinde görülebiliyor.

Ek sınava girmek isteyen öğrencilerden Batı Avrupa ve Ortadoğu Programına kayıtlı olan öğrenciler aokyurtdisilise@meb.gov.tr adresine yazılı ek sınav duyurularına uygun olarak e-posta gönderdi. E-postanın içeriğinde sınav ücretini yatırdığını gösteren dekont ile ek sınava girmek istediğini belirten dilekçe olması da istendi.