AÖL ek sınav sonuçları açıklandı!

AÖL ek sınav sonuçları açıklandıAÖL ek sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? sorusu arama motorunda yoğun olarak aranan konular arasında yer alıyordu. Açık Öğretim Lisesi'nde (AÖL) eğitimini sürdüren öğrencilerden mezun olamayanlar için ek sınav gerçekleştirildi.

AÖL ek sınav sonuçları açıklandı.. AÖL ek sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? sorusu sınava girenler tarafından internette aranıyordu. 8 dönem ve üzeri olanlar için AÖL ek sınavı 31 Ağustos - 1 Eylül tarihlerinde yapıldı.  Sınav sonrasında soru ve cevapları, https://odsgm.meb.gov.tr adresinden yayımlandı.  

AÖL EK SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI 

AÖL 2018-4. Dönem ek sınav sonuçları açıklandı. Adaylar sonuçlarını mobil uygulama üzerinden öğrenci numarası ve şifre girerek öğrenebilecek. Ayrıca, AÖL bilgi yönetimi sistemi üzerinden de sonuç kontrolü yapılabilecek.

AÖL EK SINAV SONUCU İÇİN TIKLAYINIZ

2019 2020 AÖL KAYIT YENİLEME NE ZAMAN BİTİYOR?

2019-2020 1. dönem ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemleri 21 Ağustos - 27 Eylül 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Ancak 2018-2019 eğitim-öğretim yılı 4. dönem aktif olan öğrenciler (Ek sınava girecek olan öğrenciler) kayıt ücretlerini sınav sonrası yatırabilecekler.