AÖF yaz okulu giriş belgesi nasıl çıkarılır?

AÖF yaz okulu giriş belgesi nasıl çıkarılır? AÖF yaz okulu sınavı saat kaçta? sorularının yanıtı merak ediliyor. Yaz okulu sınavları bugün ve yarın bütün illerde yapılacak.Anadolu Üniversitesi AÖF (Açıköğretim Fakültesi) yaz okulu sınav yerleri belli oldu.

AÖF yaz okulu sınav giriş belgesi nasıl çıkarılır? sorusu sınava girecek adaylar tarafından merak ediliyor. Yaz okulu; birçok üniversitede uygulanan ve öğrencilerin geçemedikleri derslerini yaz döneminde almalarını sağlayan bir sistem. Anadolu üniversitesi tarafından bu sene ilk defa bugün ve yarın yapılacak.  

AÖF YAZ OKULU SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL ÇIKARILIR?

Anadolu Üniversitesi tarafından yapılan duyuruda “Yaz okulu sınavları için sınav giriş belgeleri yayınlandı. Belgelerinize öğrenci otomasyonundan erişebilirsiniz.” İfadelerine yer verildi. Öğrenciler, fotoğraflı sınav giriş belgesini https://login.anadolu.edu.tr/login.aspx bağlantısından TCKN ve şifreleri ile oturum açarak veya AÖF bürolarından alabilirler. Sınav yeri ve saati ile ilgili bilgiler de yine bu giriş belgesi üzerinde belirtiliyor.

AÖF YAZ OKULU SINAV GİRİŞ BELGESİ İÇİN TIKLAYINIZ