AÖF güz dönemi vize sınavları ne zaman? AÖF vize tarihleri 2022-2023!

2022-2023 eğitim öğretim döneminde AÖF'e kayıt olan ve kayıtlarını yenileyen öğrenciler, sınav tarihleri ile ilgili aramalarını hızlandırdı. AÖF akademik takvimine göre öncelikle güz dönemi vize sınavı uygulanacak. Peki, AÖF güz dönemi vize sınavları ne zaman?

AÖF vize tarihleri 2022-2023 merak konusu oldu. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nde okuyan öğrenciler sınavlara ne zaman Kasım ayında mı yoksa Aralık ayında mı gireceklerini merak ediyor. Peki, AÖF güz dönemi vize sınavları ne zaman? İşte sınav tarihleri...

AÖF VİZE TARİHLERİ 2022

Güz dönemi ara sınavları 10- 11 Aralık 2022 tarihlerinde uygulanacak. Buna göre vize sınavları için bugünden itibaren toplam 44 gün bulunuyor.

Kayıt yenileme işlemini yapan öğrenciler aosogrenci.anadolu.edu.tr adresi Kayıt Bilgi bağlantısından kayıtlarının yenilenip yenilenmediğini kayıt yenileme tarihleri içinde mutlaka kontrol etmelidir.

Kaydı yenilenen öğrenci, kayıt yenileme tarihleri içinde, ödediği dönem öğretim materyal ücreti tutarının altında olmamak şartıyla seçtiği dersi silip yerine başka bir ders seçebilir veya yeni ders ekleyebilir. Yeni ders durumuna göre dönem öğretim materyal ücreti farkı oluşan öğrenci, fark borçlarını güz dönemi için 21 Kasım-02 Aralık 2022 tarihleri arasında ödeyebilecektir. Bu tarihten sonra yasal faiz başlatılacaktır.

2018-2019 öğretim yılından itibaren öğrencilere ders kitapları dijital (PDF) formatta sunulmaktadır. Öğrenciler sınavlarda ders kitabının e-Kampüs ortamında sunulan güncel versiyonundaki (PDF) içerikten sorumludur.