AÖF 22 Temmuz üç ders sınavı soru cevapları yayınlandı mı?

Açıköğretim öğrencilerin bugün girdikleri AÖF üç ders sınavı sona erdi. Uzaktan eğitimle 1,5 milyon öğrencinin eğitim gördüğü Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi AÖF öğrencilerine başarısız olduğu derslerden geçmeleri için üç ders sınavı hakkı tanındı. Sınav sonrası öğrenciler AÖF üç ders sınavı soru ve cevaplarının yayınlanıp yayınlanmadığını merak etti. İşte AÖF üç ders soru ve cevapları ve sonuçların açıklanacağı tarih ile ilgili detaylar...

AÖF üç ders soru ve cevapları sınava girip çıkan öğrenciler tarafından merak ediliyor. Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin lisans veya önlisans programlarında kayıtlı olan öğrencilerden üç dersten başarısız oluğ bu dersleri başarması durumunda mezun olabilecek öğrenciler bahar dönemi dönem sonu sınavlarından sonra üç ders sınavına katıldı. AÖF üç ders sınavı 22 Temmuz Cumartesi sabahı 09:30’da başladı. Peki, AÖF üç ders sınavı soru ve cevapları yayınlandı mı? AÖF üç ders sınavı soru ve cevapları henüz açıklanmadı. Soru ve cevapların sınavdan sonra AÖF tarafından paylaşılması bekleniyor. AÖF üç ders sınavı için öğrencilerin yaz veya güz dönemlerinde kayıt yaptırmaları zorunludur. Öğrenciler, sınav bilgilerini www.ekampus.anadolu.edu.tr adresinden sorgulayabilirler.

AÖF ÜÇ DERS SINAVI SORU VE CEVAPLARI

AÖF üç ders sınavı soru ve cevapları henüz açıklanmadı. Soru ve cevapların sınavdan sonra AÖF tarafından paylaşılması bekleniyor.

AÖF 3 DERS SORU VE CEVAPLARI İÇİN TIKLAYINIZ

 ÜÇ DERS SINAVI NEDİR?

AÖF öğrencilerinin merakla beklediği Açıköğretim Fakültesi üç ders sınavı öncesinde, girilecek dersler için kayıt yaptırmak gerekiyor. Kayıt yaptırmayan öğrenciler, malesef AÖF üç ders sınavına katılım sağlayamaz.

AÖF final sınavlarının ardından mezuniyetini tamamlamak isteyen ve üç dersi kalan öğrencilerin giriş yapacağı AÖF üç ders sınavı 22 Temmuz 2017 tarihinde yapılacak.

AÖF üç ders sınavı için öğrencilerin yaz veya güz dönemlerinde kayıt yaptırmaları zorunludur. Öğrenciler, sınav bilgilerini www.ekampus.anadolu.edu.tr adresinden sorgulayabilirler.

Öte yandan AÖF üç ders sınavına katılacak öğrencilerin hangi eğitim merkezinde sınava gireceğini gösteren AÖF sınav giriş belgesi de sınava az bir süre kala öğrencilerin erişimine açılacak.

AÖF sınav giriş belgesi, Anadolu Üniversitesi'nin resmi internet sitesi üzerinden yayınlanacak ve öğrenciler de sisteme giriş yaparak sınav giriş belgelerini edinebilecek.