Anadolu Üniversitesi AÖF soru kitapçığı çıktı mı? AÖF soru cevap anahtarı ne zaman yayımlanacak?

AÖF soru cevap anahtarı için araştırmalar hızlandı. AÖF güz dönemi final sınavları bu hafta sonu gerçekleştiriliyor. Sınava katılım sağlayacak olan binlerce öğrenci büyük ter döküyor. 21-22 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek olan sınavlar yüz yüze yapılıyor. AÖF soru cevap anahtarı ne zaman yayımlanacak? Anadolu Üniversitesi AÖF soru kitapçığı çıktı mı?

AÖF soru cevap anahtarı için heyecanlı bekleyiş başladı. Sınava katılan binlerce öğrenci, AÖF soru cevap anahtarı ne zaman yayımlanacak? Anadolu Üniversitesi AÖF soru kitapçığı çıktı mı? sorularına yanıt aramaya başladı. Bugün saat 09:30'da başlayan sınav 21-22 Ocak tarihlerinde üç oturumda tamamlanacak.

AÖF SORU CEVAP ANAHTARI NE ZAMAN YAYIMLANACAK?

AÖF soru cevap anahtarı henüz yayımlanmadı. Detaylar gelince haberimize ekleyeceğiz. Öğrenciler, Anadolu Mobil uygulaması ve eKampüs Sisteminden sorulara erişebilecektir.

AÖF 2022-2023 TAKVİMİ

Bahar dönemi içerisinde gerçekleştirilecek olan ara sınavlar 15- 16 Nisan 2023 tarihlerinde yapılacak. Bahar dönemi dönem sonu sınavı da 27- 28 Mayıs 2023 tarihlerinde olacak. Son olarak yaz okulu sınavı da 19 Ağustos 2023 'te gerçekleşecek.

AÖF DERS GEÇME NOTU NASIL HESAPLANIR?

"Başarı Notu", dönem içi notları ile dönem sonu sınav notunun katkılarıyla hesaplanır.

Dönem içi notları; ara sınav, kısa sınav, sözlü sınav, ödev ve uygulamalı çalışmalara verilen notlardan oluşur.

Yapılan sınavlar sonucunda ara sınav notunun %30'u, dönem sonu sınav notunun %70'i alınarak "Başarı Notu" hesaplanır. Ödev uygulaması olan derslerde yapılan sınavlar sonucunda alınan notların "Başarı Notu"na katkısı; ara sınav notunun %30'u, ödev notunun %20'si, dönem sonu sınav notunun %50'sidir.

Bir örnek üzerinden açıklamak gerekirse:

Ara sınav notu: 60 (60x0.30) = 18

Final Notu: 80 (80x0.70) = 56

Toplam: 74'tür.

Çıkan bu not, öğrencinin dersten aldığı puandır.