Gözler AÖF vize sonuçlarında! AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

AÖF sınav sonuçları için geri sayım sürüyor. AÖF güz dönemi ara sınavları online olarak yapıldı. Geçtiğimiz iki hafta sonu boyunca ara dönem sınavları gerçekleştirildi. Online olarak yapılan sınava katılım www.anadolu.edu.tr adresinden yapılabildi. Güz dönemi vize sınavına katılan öğrenciler sonuçların ne zaman açıklanacağını araştırıyor. Peki, AÖF sonuçları ne zaman açıklanacak, bugün açıklanır mı?

AÖF vize sınavları 12, 13, 19, 20 ve 21 Aralık 2020 tarihlerinden çevrimiçi olarak gerçekleştirildi. AÖF sınavına katılan adaylar gözlerini sonuçlara çevirdi. AÖF vize sınavı sonuçları, yapılacak değerlendirme işlemlerinin tamamlanmasının ardından adayların erişimine açılacak. Peki, AÖF sonuç açıklanma tarihi belli mi? AÖF sonuçları ne zaman açıklanacak, bugün açıklanır mı?

AÖF SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AÖF sonuçlarının ne zaman açıklanacağı henüz belli değil. Sınavlar online olarak yapıldığı için sonuçların önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor. AÖF tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

"Değerli öğrencilerimiz, Güz Dönemi Ara Sınavları ve sınavlara ilişkin süreçler devam etmekte olup sınav sonuçları tüm bu süreçler tamamlandıktan sonra ilan edilecektir. Sınavlarınızda başarılar dileriz."

AÖF SINAV TARİHLERİ 2020

Sınavda Sorumlu Olunan Yarıyıl Dersleri ve Sınav Tarihleri AÖF tarafından şu şekilde açıklandı:

1. Yarıyıl Dersleri 12 Aralık 2020 Cumartesi

5. Yarıyılda Okutulan Fark Dersleri 13 Aralık 2020 Pazar

14 Aralık 2020 Pazartesi

3, 5 ve 7. Yarıyıl Dersleri 19 Aralık 2020 Cumartesi

20 Aralık 2020 Pazar

21 Aralık 2020 Pazartesi

AÖF SINAVLAR NASIL YAPILDI?

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, 2020-2021 Öğretim Yılı Güz Dönemi Ara Sınavı çevrimiçi (online) olarak yapıldı. Dönem sonu sınavı ile ilgili karar daha sonra alınacaktır. Sınavların gerçekleştirileceği elektronik ortama dâhil olmak için internet bağlantısı olan kişisel bilgisayarınız veyahut tabletiniz ya da cep telefonunuzdan giriş yapmanız gerekecek. Sınavınıza, Üniversitemiz resmî web sitesinde yer alan Sınav linkine tıklayarak giriş yapabilirsiniz.www.anadolu.edu.tr adresinden yönlendirme linki ile sınav sayfasına geçiş yaptıktan sonra, T.C. kimlik numarası ya da @anadolu.edu.tr uzantılı e-posta adresi ve şifrenizle sisteme giriş yapabilirsiniz. Burada, sorumlusu olduğunuz dersleri görüntüleyebileceksiniz.