AÖF sınavları merak ediliyor...

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nden yapılacak açıklamalar öğrenciler tarafından yakından takip ediliyor. Coronavirüse karşı alınan önlemler kapsamında bazı sınavların ileri bir tarihe ertelendiği açıklanmıştı. Açıköğretim Fakültesinde okuyan öğrenciler AÖF bahar dönemi vize sınavlarının ertelenip ertelenmediğini merak ediyor.

AÖF sınavı binlerce AÖF öğrencisi tarafından yoğun olarak araştırılıyor. Ülkemizde coronavirüs vaka sayısının artması ile bazı sınavların ileri bir tarihe ertelendiği açıklanmıştı. Açıköğretim Fakültesinde okuyan öğrenciler AÖF bahar dönemi vize sınavlarının ertelenip ertelenmediğini merak ediyor. İşte AÖF sınav tarihleri ile ilgili son gelişmeler...

AÖF VİZE SINAVLARI 

AÖF 2020 sınav tarihleri ise şu şekilde:

Bahar Dönemi Vize Sınavı: 18 - 19 Nisan 2020

Bahar Dönemi Final Sınavı: 13 - 14 Haziran 2020

Yaz Okulu Sınavı: 23 Ağustos 2020

KAYIT YENİLEME NASIL YAPILIR?

AÖF kayıt yenileme işlemleri Fakülte tarafından açıklanan tarihlerde öğrenci sistemi üzerinden derslerin seçilmesi ve ödemenin yapılması ile gerçekleşiyor. Çeşitli nedenlerle 6 Mart 2020 Cuma günü saat 23.59'a kadar kayıt yeniletemeyen öğrencileden gelen yoğun istek doğrultusunda 2019-2020 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Kayıt Yenileme İşlemleri 9 Mart 2020 tarihi saat 23:59'ta sona erdi.