AÖF sınavından en erken saat kaçta çıkılır? AÖF sınavı saat kaçta biter?

Anadolu Üniversitesi 2021-2022 yılı güz dönemi final sınavları 8-9 Ocak 2022 tarihlerinde yüz yüze olarak gerçekleştiriliyor. Buna göre AÖF sınavları bugün sabah saat 09:30'da başladı. Sınava giren öğrenciler ile yakınları sınavın saat kaçta biteceğini sorguluyor. Peki, AÖF sınavı saat kaçta biter? AÖF sınavından en erken saat kaçta çıkılır? İşte yanıtı...

AÖF final sınavları bu hafta sonu uygulanıyor. Sorumlu olunan her derste 20 soru için 30 Dakika süre veriliyor. Sınava katılan AÖF öğrencileri ve refakatçileri sınavın saat kaçta biteceğini araştırıyor. Peki, AÖF sınavı saat kaçta biter? AÖF sınavından en erken saat kaçta çıkılır? İşte merak edilenler...

AÖF SINAVI SAAT KAÇTA BİTER?

Yapılan açıklamaya göre 2021-2022 Güz Dönemi Final sınavında her dersten 20 soru sorulacak ve her ders için 30 dakika süre verilecek.

AÖF öğrencilerinin sorumlu olduğu dersler farklılık gösteriyor. Kimi öğrenci öğleden önce 4 sınava girerken kimi öğrenci 2 sınava katılabiliyor. Bu nedenle AÖF sınavının saat kaçta biteceği her öğrenci için farklı oluyor.

AÖF SONUÇLARI NASIL DEĞERLENDİRİLİR?

Sınav değerlendirilirken, her testteki doğru cevaplarınızın sayısından yanlış cevaplarınızın sayısının dörtte biri düşürülerek puanınız hesaplanacaktır. 10. Başarı notu alt sınır değeri 35'tir. Başarı notu alt sınırın altında olan öğrencilere FF harf notu verilir.