AÖF sınavı yapıldı

26 Mayıs AÖF sınav soruları yorumları merak ediliyor. AÖF bahar dönemi final sınavları 26 Mayıs Cumartesi ve 27 Mayıs Pazar günleri yapılıyor.

Türk yükseköğretim sisteminde 35. yılını tamamlayan Anadolu Üniversitesi Açık ve Uzaktan Öğretim Sistemi, yaklaşık 3 milyon öğrencisi ve 2 milyon 650 bin mezununa açık ve uzaktan öğretim yoluyla yükseköğrenim sağlamanın yanı sıra özel projeler yardımıyla Türkiye’nin eğitim sorunlarının aşılmasında vazgeçilmez bir rol üstlenmektedir. Merkezî Açıköğretim ve Uzaktan Öğretim Sistemi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinden oluşmakta olup eğitim-öğretim kredili sisteme dayalı olarak yürütülmektedir. Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerine kayıtlı öğrenciler güz ve bahar dönemlerinde, her dönem bir ara sınav ve bir dönem sonu sınavı olmak üzere her dersten iki sınava katılmaktadırlar. AÖF bahar dönemi final sınavları 26 Mayıs Cumartesi ve 27 Mayıs Pazar günü yapılıyor.

AÖF İÇİN TIKLAYINIZ

AÖF SINAV YORUMLARI

Gökhan KAPLAN ingilzceyi Geçmek için ingiliz olmak lazım galiba insafsızlar insan bari 3-5 tane çıkmış soru sorar sanki çok anlıyoruz ya her sınavda başka kelimeler cümleler allahtan korkun sırf millet  bir dersten kalsın nasıl olsa  kayıt yenileme parası alırız  büt yok

Hacer: Bütün ders çalışma enerjimi aöf yedi bitirdi.Hadisten te büt yolları mı gözüküyor yoksa ?? akıbetim meçhul

Fatih Kurşun: Bugün aöf sınavını beklerken yaklaşık 1 saat telefonsuz kaldım. Instagram yok, twitter yok, mobil oyunlar yok, haberler yok. Sigaradan beter meret bağımlılık olmuş. Dedim ki "bi süre telefondan uzak mı dursam?" Sonra sınavdan çıkar çıkmaz yine telefonuma sarıldım. İrade yok bende

Yunus Erdi Cicek: Ulan Aöf yine çalışmadığım yerden sormuşsun

Doğukan K.: Bugün AÖF sınavlarıma Bismillah deyip B harfini işaretleyerek başladım

AÖF SINAV SORU VE CEVAPLARINA NASIL ULAŞILIR?

Anadolu Üniversitesi İktisat, İşletme ve Açıköğretim Fakülteleri 2001 yılından bu yana sınav soruları ve cevap anahtarları e-Kitap biçiminde yayınlanmaktadır. Öğrenciler TC kimlik numarasıyla oturum açarak (Açıköğretim Fakültesi oturum açma sayfası: için tıklayınız) "Fakülte" başlığından "Sınav Soruları" seçeneğine, "Bölüm" başlığından öğretim yılını, "Ders" başlığından istenen sınavı seçerek sınav sorularına erişebilirler.

Eğer Açıköğretim sistemiyle öğrenim gören Açıköğretim Fakültesi, İşletme Fakültesi ve İktisat Fakültesi öğrencisi iseniz, "T.C. Kimlik Numaranız" ile e-Öğrenme Portalına oturum açabilirsiniz.