AÜ AÖF sınav giriş belgesi nasıl alını! AÖF SINAV YERLERİ: AÖF sınav yerleri nasıl öğrenilir?

AÖF sınav yerleri son dakika açıklamaları yakından takip ediliyor. Güz dönemi sınavları, 10-11 Aralık 2022 tarihinde yüz yüze yapılacak. Sınava katılım sağlayacak adaylar bu sebeple AÖF sınav yerleri nasıl öğrenilir? AÜ AÖF sınav giriş belgesi nasıl alınır? sorusuna yanıt aramaya başladı. İşte detaylar...

Anadolu Üniversitesi tarafından düzenlenen AÖF güz dönemi sınavları için tarih belli oldu. 10-11 Aralık 2022'de gerçekleştirilecek olan sınavlar yüz yüze yapılacak. Heyecanla beklenen sınav öncesi AÖF sınav yerleri nasıl öğrenilir? AÜ AÖF sınav giriş belgesi nasıl alınır? sorusu yoğun olarak araştırılıyor.

AÖF SINAV YERLERİ NASIL ÖĞRENİLİR?

AÖF sınav yerleri hakkında Anadolu Üniversitesi'nden henüz bir açıklama gelmedi. Resmi bir duyuru yayınlanınca haberimize ekleyeceğiz.

AÖF SINAV TARİHLERİ 2022-2023

AÖF Güz Dönemi ara sınav tarihleri 10-11 Aralık 2022

AÖF Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavı 21- 22 Ocak 2023

AÖF Bahar Dönemi Ara Sınavı 15- 16 Nisan 2023

AÖF Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı 27- 28 Mayıs 2023

ADAYLARIN DİKKATİNE!

10-11 Aralık'ta düzenlenecek sınavlara giriş yapabilmek için öğrencilerin fotoğraflı sınav giriş belgesi ile birlikte fotoğraflı ve onaylı kimlik belgesini yanında bulundurmalıdır.

Fotoğraflı, soğuk damgalı ve T.C. kimlik numaralı nüfus cüzdanı/Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı/Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti kimlik kartı, T.C. kimlik numaralı sürücü belgesi, süresi geçerli pasaport, Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait Mavi Kart, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından verilen fotoğraflı, imzalı, mühürlü ve süresi geçerli Geçici Kimlik Belgesi, yurt dışında yapılan sınavlarda T.C. vatandaşları hariç başka bir ülkenin vatandaşları için o ülkeye ait nüfus cüzdanı niteliğindeki resmî belge bu amaçla kullanılabilir.

Bunların dışındaki belgeler (mesleki kimlik kartları vb.) sınava giriş için geçerli kimlik belgesi olarak kabul edilmez.