AÖF sınav sonuçları açıklandı

AÖF sınav sonuçları açıklandı. Sorgulama ekranı üzerinden sonuç açıklamanıza ulaşabilirsiniz.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi sınav sonuçları için heyecanlı bekleyiş devam ediyordu. 12 Ocak ve 13 Ocak’ta sınav giren adaylar kaç puan alacaklarını öğrenmek istiyorlar. Sınav sonuçları erişime açıldı.

AÖF SINAV SONUÇLARI SORGULAMA-TIKLAYINIZ

SON DAKİKA... Sonuçlar erişime açıldı.

AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AÖF sınav sonuçları sınav tarihinden itibaren 10 veya 15 gün sonra sistemde yayınlanıyor. Sınav sonuçlarını görüntülemek isteyen öğrenciler AÖF sistemine giriş yaparak sonuçlarını sorgulayabilirler. Sonuçların bu hafta içerisinde açıklanacağı öngörülüyor.AÖF final sınav sonuçlarının bugünlerde açıklanması bekleniyor. 

AÖF SINAVLARI NASIL DEĞERLENDİRİLECEK? 

Sınavların değerlendirilmesi ve ders geçme sistemi Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği ile bu yönetmeliğin verdiği yetkiye istinaden hazırlanan Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Eğitim-Öğretim ve Sınav Uygulama Usul ve Esasları ve Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakülteleri Bağıl Değerlendirme Esaslarına göre belirlenmektedir. 

Sınavlarda soru kitapçığı ve cevap kâğıdı olarak iki tür belge vardır. Sınavların değerlendirilmesi, notların kaydı, çizelgelere geçirilmesi, saklanması, öğrenci kütüklerine yazımı ve öğrencilere duyurulmasında bilgi işlem yöntemlerine başvurulur.