AÖF sınav sonuçları açıklandı mı? 2021 AÖF final sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak?

AÖF sınav sonuçları için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Anadolu Üniversitesi bünyesinde düzenlenen sınav, 29 Mayıs 7 Haziran tarihlerinde gerçekleşti. Sınavda adaylara, açık uçlu çoktan seçmeli sorular yöneltildi. Peki, AÖF sınav sonuçları açıklandı mı? 2021 AÖF final sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Haberimizin içerisinden tüm detaylara ulaşabilirsiniz.

AÖF sınav sonuçları öğrencilerin ilgi ile takip ettiği konulardan oluyor. 29 Mayıs 7 Haziran tarihleri arasında düzenlenen sınav sonuçları Anadolu Üniversitesi'nin sayfasında açıklanacak. Üniversite sınav sonrası itirazlara yönelik bir duyuruda bulundu. AÖF sınav sonuçları açıklandı mı? 2021 AÖF final sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Konuya dair detaylar sizlerle...

AÖF FİNAL SINAV SONUCU AÇIKLANDI MI?

AÖF final sınav sonucu henüz açıklanmadı. AÖF final sınav sonucu açıklandığında öğrenciler, Anadolu Üniversitesi'nin resmi web sitesi üzerinden sınav sonuçlarına erişecek.

Anadolu Üniversitesi'nin vize sınavları 19 Nisan tarihinde sona ermiş sınav sonuçları ise 26 Nisan tarihinde erişime açılmıştı. Bu sebeple sınav sonuçlarının 14 Haziran civarında açıklanması bekleniyor.

AÖF SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

AÖF sınav sonuçları açıklandığı zaman sınav sonuçları e Devlet ve https://aosogrenci.anadolu.edu.tr/ internet sitesi üzerinden öğrenilecek. Sonuçların açıklanmasının ardından aşağıdaki link üzerinden sınav sonuç ekranına ulaşabilirsiniz.

AÖF SINAVLARI NASIL YAPILIYOR?

Sınava esinav.anadolu.edu.tr adresi üzerinden e-devlet şifreniz ya da öğrenci şifrenizle giriş yapabilirsiniz.

Sınavlar kişiye özel olarak oluşturulmaktadır. Öğrenciler, sınav esnasında yalnız bulunmak ve soruları herhangi bir öğrenme kaynağından ya da herhangi bir kişiden destek almadan bireysel olarak cevaplamakla yükümlüdür.

Sınav başladıktan sonra aktif oturum içinde soruyu görme, sonraki soruya geçme gibi normal sınav akış işlemleri dışında; tarayıcıyı kapatma, sayfayı yenileme, sayfada geri tuşuna basma, tam ekrandan çıkma gibi herhangi bir işlemin yapılması anormal aktivite olarak değerlendirilir. Sınav sisteminde anormal aktivite tespit edildiğinde öğrenciye uyarı verilebilir. İşlemin tekrarlanması durumunda öğrencinin sınavı sonlandırılabilir.Sınavda Uygulanacak Kurallara aykırı hareket edilmesi, anormal aktivitelerin tespit edilmesi, öğrenciden kaynaklanan teknik sorunlar ve benzeri nedenlerle sınavın tamamlanamamasının sorumluluğu öğrenciye aittir.