AÖF online sınav giriş ekranı|AÖF 2020 sınav girişi nasıl yapılır?

Anadolu Üniversitesi AÖF online sınav girişi detaylara aranan konular arasında yer alıyor. Koronavirüs tedbirleri kapsamında çevrim içi(online) yapılan final sınavları geçtiğimiz günlerde başladı. Her bir ders için 20 soru sorulacak olan AÖF sınav girişi yakından takip ediliyor. 30 dakikadan oluşan AÖF sınav giriş ekranına haberimizden ulaşabilirsiniz.

AÖF sınav girişi ekranın sık sık ilgiye takip ediliyor. 24 Haziran 8 Temmuz tarihleri arasında yapılacak olan AÖF sınavları internet üzerinden gerçekleşecek. Anadolu Üniversitesi AÖF online sınav girişi yapmak isteyen adaylar aramalarını hızlandırdı. Online olarak yapılacak sınavlarda 20 soru için 30 dakika verilecek. Anadolu Üniversitesi resmi sitesi üzerinden AÖF sınav girişi yapılıyor. Haberimizin içerisinden konu hakkında detaylara ulaşabilirsiniz.

AÖF SINAV GİRİŞİ NASIL YAPILIR?

Anadolu Üniversitesi AÖF online sınav girişi yapmak isteyen kişiler konuyu yakından takip ediyor. Geçtiğimiz günlerde başlayan final sınavları devam ediyor. Elektronik ortamda gerçekleşen sınavlar bilgisayar ya da cep telefonu üzerinden giriş yapılabiliniyor.

AÖF SINAV GİRİŞ EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ.

Resmi web sitesi üzerinden giriş yaptıktan sonra e-Posta adresi ve şifrenizle sisteme giriş yapabilirsiniz. Girdiğiniz bağlantı üzerinden sorumlu derslerinizi görebilirsiniz. Sınav giriş ekranından "Sınav yönergesi ve kurallarını okudum, kabul ediyorum” seçeneğini işaretleyip “Sınavı Başlat” butonuna basmanız gerekmektedir. Sınavınızı başlatmak istemiyorsanız “Vazgeç ve Ders Listesine Dön” butonuna basarak sorumlu olduğunuz dersler listesine dönebilirsiniz.

Tüm sorularla ilgili işaretlemelerinizi yaptığınızda ya da size verilen 30 dakikalık süre dolduğunda “BU DERSİN SINAVI BİTMİŞTİR” uyarısını çıkıyor. Bu uyarıyı gördüğünüzde sınavınız tamamlanmış oluyor.

AÖF NEDİR?

Açıköğretim Fakültesi,1982 yılında kurulmuş olan ve Uzaktan eğitim metoduyla öğrencilerine hizmet veren, Anadolu üniversitesinin bir fakültesidir. Kendi ikamet ettiği ilde üniversite kazanamayıp farklı illerde okuma imkanı olmayan, hatta örgün olarak üniversite okumaya fırsatı olmayan Türk vatandaşlarının imdadına koşan bir sistemdir Açıköğretim. Tüm Türkiye’de hizmet veren açıköğretim fakültesi, bunun yanı sıra KKTC, Türki Cumhuriyetler ve Batı Avrupa’da da Türk vatandaşlarımıza hizmet sunmaktadır.