AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır?

Koronavirüs tedbirleri kapsamında Açık öğretim Fakültesi sınavları internet üzerinden online olarak gerçekleştirdi. Aöf sonuçları hakkında detaylı bilgiye haberimizden ulaşabilirsiniz.

AÖF sınav sonuçları arama motorlarında yoğun olarak araştırılıyor. Sınava giren adaylar konuyu yakından takip ediyor. Koronavirüs tedbirleri kapsamında sınavlar internet üzerinden yapılmaya başlandı. Anadolu Üniversitesi Açık öğretim Fakültesi 18 Nisan – 7 Mayıs arasından gerçekleştirilecek. 

AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi 18 Nisan – 7 Mayıs arasından gerçekleştirilecek. Sınava sonuçlarının 7 Mayıs'tan sonra 1 hafta içinde açıklanması bekleniyor.

AÖF SINAVI NASIL YAPILIYOR?

AÖF sınavlarına katılacak olanlar, www.anadolu.edu.tr adresinden yönlendirme linki ile sınav sayfasına geçiş yaptıktan sonra, T.C. kimlik numarası ya da @anadolu.edu.tr uzantılı e-posta adresi ve şifrenizle sisteme giriş yapabilecek. Daha önceki sınavlarınızda olduğu gibi her bir ders 20 sorudan oluşacak ve her bir dersi cevaplamanız için süreniz 30 dakika süre verilecek.