2021 AÖF final sınav tarihleri hangi günlere denk geliyor? AÖF online sinav giriş ne zaman?

Açıköğretim Fakülteleri'nin sınav tarihleri başlıyor. 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı final sınavları yaklaşırken milyonlarca öğrenci tarafından ''AÖF online sinav giriş ne zaman? 2021 AÖF final sınav tarihleri hangi günlere denk geliyor?'' soruların yanıtları merak konusu oldu. İşte konu ile ilgili tüm detaylar...

Açıköğretim Fakültesi'nde eğitim gören öğrencilerin gündeminde yer alan online sınav tarihleri yaklaşıyor. Bu yıl online olarak yapılacak AÖF dönem sınavları için belirlenen tarihler, üniversite tarafından sınav takvimi günler öncesinde paylaşılmıştı. Peki 2021 AÖF sınav tarihleri ne zaman? Online sınav girişleri nasıl yapılacak, sınav süreci ne kadar sürecek?

Anadolu Üniversitesi, Atatürk Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi AUZEF'te okuyan örgün ve açıköğretim öğrencilerin sınavları bu yıl pandemi nedeniyle tıpkı güz döneminde olduğu gibi yine online olarak yapılacak.

ATA AÖF SINAV TAKVİMİ 2021 BAHAR DÖNEMİ

ATA AÖF Bahar Dönemi Yarıyıl sonu (final) sınavları 24 Mayıs - 4 Haziran 2021 tarihleri arasında uygulanacak.

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ 2021 AÖF SINAV TARİHLERİ VE GÜNLERİ

24 MAYIS PAZARTESİ İLE 28 MAYIS CUMA arası hafta içi her gün sınavlar düzenlenecek! Hafta sonları sınavlar yapılmayacak.

31 MAYIS PAZARTESİ İLE 4 HAZİRAN CUMA arası hafta içi sınavlar yapılacak...

2021 AÖF FİNAL SINAVLARI NE ZAMAN?

Anadolu Üniversitesi'nin internet sitesinden yapılan duyuruda, "Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri 2020-2021 Bahar Yarıyılı Dönem Sonu Sınavları ÇEVRİM İÇİ (ONLINE) ortamda 29-30-31 Mayıs ve 5-6-7 Haziran tarihlerinde yapılacaktır. " ifadeleri kullanıldı.

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ 2021 AÖF SINAV TARİHLERİ VE GÜNLERİ

29 MAYIS CUMARTESİ

30 MAYIS PAZAR

31 MAYIS PAZARTESİ

5 HAZİRAN CUMARTESİ

6 HAZİRAN PAZAR

7 HAZİRAN PAZARTESİ

2021 AUZEF SINAV TAKVİMİ

Bahar dönemi - Yarıyıl Sonu (Bitirme Sınavları) : 12 - 13 Haziran 2021

Bahar dönemi - Yarıyıl Sonu (Telafi Sınavları) : 17 - 18 Temmuz 2021

Mezuniyete Üç Ders Sınavı : 08 Ağustos 2021

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ 2021 AUZEF SINAV TARİHLERİ VE GÜNLERİ

12 HAZİRAN CUMARTESİ

13 HAZİRAN PAZAR

AÖF ONLİNE SİNAV GİRİŞ NASIL YAPILACAK?

Üniversitelerin yöneltmiş olduğu adresler üzerinden online giriş linki ile sınav sayfasına geçiş yaptıktan sonra, T.C. kimlik numarası ya da e-posta adresi ve şifrenizle sisteme giriş yapabileceksiniz.

Daha önceki sınavlarınızda olduğu gibi her bir ders için belirli bir süre verilmekte olup, sınav sürecinde ekranda yalnızca bir soru görülecektir. Soruyu cevaplandırarak ya da boş bırakarak bir sonraki soruya ilerleyebileceksiniz. Sorular arasında ileri ya da geri gidilme imkânı olmadığı için işaretleme yapmadan geçtiğiniz soru boş bırakılmış olarak kabul edilecektir.

Tüm sorularla ilgili işaretlemelerinizi yaptığınızda ya da size verilen süre dolduğunda "BU DERSİN SINAVI BİTMİŞTİR" uyarısını göreceksiniz. Bu uyarıyı gördüğünüzde sınavınız tamamlanmış olacaktır