Kayıt yaptırmayanlar dikkat: AÖF kayıt yenileme son gün ne zaman? AÖF vize sınav tarihleri açıklandı mı?

AÖF kayıt yenileme işlemleri devam ediyor. Anadolu Üniversitesi bünyesinden düzenlenen sınavların kayıt yenilemeleri 15 Şubat 2021 Pazartesi başladı. Bahar dönemi derslerini ve sınavlarına girebilmek için kayıt yenileme zorunluluğu bulunuyor. Peki, AÖF vize sınav tarihleri açıklandı mı? AÖF kayıt yenileme son gün ne zaman?

AÖF kayıt yenileme tarihlerinde sona gelindi. Binlerce aday Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi bünyesinde sınavlarına girecek. Öğrenciler AÖL kayıt yenileme işlemlerine Kayıt Yenileme Bilgi Dökümü sayfası üzerinden ulaşacak. 15 Şubat tarihinde başlayan AÖF vize sınav tarihleri açıklandı mı? AÖF kayıt yenileme son gün ne zaman?

AÖF KAYIT YENİLEME SON GÜN NE ZAMAN?

AÖF kayıt yenileme işlemleri 15 Şubat 2021 Pazartesi ile 26 Şubat 2021 Cuma gününe kadar sürecek. Kayıt yenileme işlemi aof.anadolu.edu.tr adresi Ders Seçimi (Ekle/Sil) Otomasyonu bağlantısından öğrenci şifresi veya e-devlet şifresi ile yapılacaktır.

Kayıt yenileme işlemleri için ders seçimi ve kayıt yenileme bedeli ödenmesi gerekiyor. Ders seçimi yapmadan bankada ödeme bilgisi oluşmayacak. 45 AKTS krediyi geçmeyecek şekilde ders seçimi yapılması gerekiyor.

Kaydı yenilenen öğrenci, kayıt yenileme tarihleri içinde, ödediği dönem öğretim gideri tutarının altında olmamak şartıyla seçtiği dersi silip yerine başka bir ders seçebilir veya yeni ders ekleyebilir.

AÖF BAHAR DÖNEMİ SINAV TARİHLERİ AÇIKLANDI MI?

AÖF bahar dönemi sınav tarihleri açıklandı. Bu dönem vize sınavları, 10 - 11 Nisan 2021 tarihinde final sınavları ise 29 - 30 Mayıs 2021 tarihinde yapılacak.

AÖF KAYIT YENİLEME ÜCRETİ NE KADAR?

Kayıt yeniletecek öğrenciler, ilgili Cumhurbaşkanlığı Kararı gereğince; sınav hizmetleri, basılı malzemeler ve diğer hizmetler karşılığı olan ve Anadolu Üniversitesince belirlenen staj/uygulama dersi bulunmayan programlarda (Açıköğretim Fakültesi Sosyal Hizmet Programı Hariç) alt limit 285 TL Açıköğretim Fakültesi Sosyal Hizmet Lisans Programında alt limit 405 TL ve tekniker unvanı verilen programlarda alt limit ₺305,00 olup alınan dersin kredisine göre değişen Dönem Öğretim Gideri tutarını ödeyeceklerdir.

Uygulama dersi bulunan programlara kayıt yeniletecek öğrencilerin uygulama dersini aldığı ilgili dönemde dönem öğretim giderine her bir uygulama dersi için 80 TL ilave edilecektir. Laboratuvar dersi bulunan programlara kayıt yeniletecek öğrencilerin laboratuvar dersini aldığı ilgili dönemde dönem öğretim giderine her bir laboratuvar dersi için 120 TL ilave edilecektir.