2021 AÖF kayıt yenileme nasıl yapılır? AÖF kayıt yenileme ne zaman bitiyor?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nde kaydı bulunan öğrenciler kayıt yenileme dönemi ile ilgili aramalarını sürdürüyor. Henüz kayıt yenileme işlemini yapmamış olan öğrenciler son günü araştırıyor. Fakülteden yapılan açıklamaya göre AÖF Güz Dönemi Kayıt Yenileme süresi uzatıldı. Peki, AÖF kayıt yenileme ne zaman bitiyor? AÖF kayıt yenileme nasıl yapılır?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nden yapılan son açıklamayan göre, Güz Dönemi Kayıt Yenileme ve İkinci Üniversite Başvuru Tarihleri uzatıldı. Henüz kayıt yenileme işlemi yapmamış olan öğrenciler, son günün ne zaman olduğunu araştırıyor. Peki, AÖF kayıt yenileme ne zaman bitiyor? AÖF kayıt yenileme nasıl yapılır?

AÖF KAYIT YENİLEME NE ZAMAN BİTİYOR?

Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri 2021-2022 Öğretim Yılı Güz Dönemi kayıt yenileme işlemleri ile Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerine; ANADOLUYÖS, İkinci Üniversite kayıt yaptıracak adaylar için çevrimiçi (online) başvuru ve kayıt işlemleri 17 Ekim 2021 Pazar günü Saat 22:00'e kadar uzatıldı.

"2020-2021 öğretim yılı güz döneminden itibaren üst üste 4 dönem kayıt yenileme işlemi yapmayan öğrencilerimizin kayıtları 2021-2022 öğretim yılında silinecektir. Öğrenimlerine devam etmek ve kayıt haklarını kaybetmek istemeyen öğrencilerimizin bu süreçte kayıtlarını yeniletmeleri gerektiğini hatırlatmak isteriz' ifadelerine yer verilmiştir. Bu kapsamda 17 Ekim tarihinden itibaren kayıt yenileme işlemleri yapılamayacak. Kayıt yenileme işlemleri, ders seçimi ve kayıt yenileme bedelinin ödenmesi adımlarının ardından tamamlanacak."

AÖF KAYIT YENİLEME NASIL YAPILIR?

AÖF öğrencileri e-Devlet veya Anadolu Üniversitesi hesabı giriş yaparak kayıt yenileme başvurularını gerçekleştirebilecekler.

Öğrencilerin, kayıt yenileme işlemlerinde yardımcı olması için hazırlanan "Kayıt Yenileme Kılavuzu" ile öğrenimleri süresince yararlanacakları öğrenci kılavuzuna, "anadolu.edu.tr" web adresindeki açıköğretim, kılavuzlar linkinden ulaşabilirler.