AÖF ikinci üniversite kayıtları ne zaman? Anadolu Üniversitesi ikinci üniversite başvuru tarihleri 2020

Örgün eğitimin yanında ikinci üniversite eğitimi almak isteyenler Anadolu Üniversitesi tarafından açılan bölümlere başvurularını yapabilir. Öğrenciler; ikinci üniversite için lisans bölümünde okuyanlara lisans programlarına, ön lisans bölümünde okuyanlar için ise ön lisans alanında bir eğitim programına başvuru yapabilecek. AÖF ikinci üniversite kayıt tarihleri ise her yıl belirlenen tarihlerde gerçekleştiriliyor.

İkinci üniversite okumak isteyen mezunlar ya da üniversite eğitimine devam eden öğrenciler yeni bir öğretim programına başvurabilecek. Anadolu Üniversitesi bünyesinde gerçekleşen ikinci üniversite başvuruları için kayıt tarihleri belirlendikten sonra internet üzerinden başvurular alınacak. İkinci üniversitede birçok farklı alan bulunuyor.

AÖF İKİNCİ ÜNİVERSİTE BAŞVURU VE KAYIT TARİHLERİ 2020

AÖF ikinci üniversite için internet başvuruları 31 Ağustos 2020 - 16 Ekim 2020 tarihleri aralığında yapılacak. AÖF bürosundan yapılacak kayıtlar ise 31 Ağustos 2020 - 15 Ekim 2020 tarihleri aralığında gerçekleştirilecek.

Adaylar, //aof.anadolu.edu.tr adresinden Kayıt Otomasyonu bağlantısı “İkinci Üniversite” linkine tıklayarak internet başvurularını gerçekleştireceklerdir. Daha sonra kayıt için gerekli belgeleri hazırlayarak, banka ödemesini yaptıktan sonra AÖF Bürolarından kayıt işlemlerini tamamlayacaklardır.

Okudukları veya mezun oldukları alanlar haricinde adaylardan lisans eğitimi alanlar lisans veya ön lisans programlarına, ön lisans eğitimi alanlar ön lisans programlarına internetten başvurarak kayıt yaptırabilecekler.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

İkinci üniversiteye, herhangi bir yükseköğretim programından mezun olanlar ile merkezi açıköğretim ve uzaktan eğitim sistemine göre eğitim öğretim yapan fakülteler dışındaki yükseköğretim programında kayıtlı öğrenciler başvurabilecek.

İKİNCİ ÜNİVERSİTE BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYINIZ

Okudukları veya mezun oldukları alanlar dışında lisans eğitimi alanlar lisans veya ön lisans programlarına, ön lisans eğitimi alanlar sadece ön lisans programlarına müracaat edebilecek.

İKİNCİ ÜNİVERSİTE BÖLÜMLERİ

  1. Acil Durum ve Afet Yönetimi
  2. Adalet
  3. Aşçılık
  4. Bankacılık ve Sigortacılık
  5. Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı
  6. Coğrafi Bilgi Sistemleri
  7. Çağrı Merkezi Hizmetleri
  8. Dış Ticaret
  9. Emlak ve Emlak Yönetimi
  10. Engelli Bakımı ve Rehabilitasyon
  11. Ev İdaresi
  12. Fotoğrafçılık ve Kameramanlık
  13. Halkla İlişkiler ve Tanıtım
  14. İlahiyat (Arapça)
  15. Laborant ve Veteriner Sağlık
  16. Lojistik
  17. Marka İletişimi
  18. Medya ve İletişim
  19. Menkul Kıymetler ve Sermaye Piyasası

TÜM BÖLÜMLERE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ!