AÖF güz dönemi sınav takvimi 2021! AÖF ara sınav ne zaman başlıyor?

AÖF ara sınav tarihleri binlerce öğrenci tarafından merak ediliyor. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'ne kayıt yaptıran ve kaydını yenileyen öğrenciler ilk sınav tarihini araştırıyor. Peki, 2021 AÖF ara sınav ne zaman başlıyor? AÖF güz dönemi sınavları nasıl yapılacak?

AÖF güz dönemi sınav takvimi 2021 öğrenciler tarafından araştırılıyor. AÖF'e kayıt yaptıran öğrenciler güz dönemi sınavlarının ne zaman ve nasıl yapılacağını öğrenmek istiyor. Geçtiğimiz sene pandemi nedeni ile çevrimiçi yapılan sınavların bu sene yüzyüze yapılması bekleniyor. Peki, AÖF ara sınav ne zaman başlıyor?

AÖF GÜZ DÖNEMİ SINAV TAKVİMİ

AÖF güz dönemi sınavları 27-28 Kasım'da yapılacak. Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavı ise 8-9 Ocak tarihlerinde uygulanacak.

17 Ekim'e kadar sınav merkezi tercihi yapanlar, güz dönemi ara sınavına ilgili sınav merkezinde girebilecek.

AÖF GÜZ DÖNEMİ SINAV SORUMLULUK ÜNİTELERİ İÇİN TIKLAYIN

KAYITLAR NE ZAMAN SİLİNİYOR?

17 Nisan 2020 tarih ve 31102 sayılı Resmî Gazete'de yayımlanan, Yükseköğretim Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun "Açık öğretim sisteminde üst üste dört dönem kayıt yenileme koşullarını yerine getirmeyen öğrencinin ilgili programdan ilişiği kesilir." hükmünü içermektedir. Buna göre Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin ön lisans/lisans programlarında kayıtlı olup, 2020-2021 Öğretim Yılı Güz Döneminden itibaren üst üste 4 dönem kayıt yenileme işlemi yapmayan öğrencilerin kayıtlarının silinmesi yasal zorunluluk haline gelmiştir.

Bu durumda, 2020-2021 Öğretim Yılı Güz Döneminden itibaren üst üste 4 dönem kayıt yenileme işlemi yapmayan öğrencilerin kayıtları 2021-2022 Öğretim Yılında silindi.