AÖF sınav yeri giriş belgesi alma sorgu ekranı!

Binlerce öğrencinin beklediği AÖF sınavları için geri sayım başladı. 14-15 Ocak yani bu haftasonu yapılacak AÖF sınavı giriş yeri anadolu.edu.tr'de erişime açıldı.

AÖF öğrenci girişi yaparak sınav giriş belgenizi alabilirsiniz. Haberimizde bulunan bağlantıya tıklayarak login.anadolu.edu.tr üzerinden AÖF öğrenci girişi yapabilirsiniz. AÖF sınavı için öğrenciler login.anadolu.edu.tr adresine akın ettiler. Bu adreste sınav giriş yerinizi ve sınav giriş belgelerini sorgulayabilirsiniz. AÖF sınavı öğrenci giriş ekranı ile AÖF sınava giriş yerinizi kolayca öğrenebilirsiniz. 

AÖF sınav yerleri sorgulama 

AÖF (GİS) öğrenci girişi 

EKAMPÜS GİRİŞ İÇİN TIKLAYINIZ

AÖF SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Fakülte sınavları olduktan sonra ilk 15 gün içinde açıklamamaktadır. Sonuçlar için en erken tarih 30 Ocak 2016.

Tek ders sınavı sona erdi: Üç ders sınavı dönemi başlıyor

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, Sisteme kayıtlı olan 1.5 milyon öğrenciye müjdeli haber verdi. Gündoğan “Açıköğretim İktisat ve İşletme Fakültelerinden mezun olmasına tek dersi kalan öğrencilerin dönem uzatmamaları için uygulanan tek ders sınavlarının, bu yıldan itibaren üç derse çıkarıldı” dedi. Ve uyardı: Bu sistem tüm uygulamalarda geçerli değildir!

AÖF SINAVINA GİRMEK İÇİN HANGİ BELGELER GEREKLİDİR?

Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesi

Fotoğraflı ve Onaylı Özel Kimlik Belgesi (Nüfus cüzdanı, sürücü belgesi, pasaport, zorunlu askerlik görevini ifa eden er/erbaşlar ile askerî öğrenciler için askerî kimlik belgesi (muvazzaf askerler hariç), Türk vatandaşlığından izin ile ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait kartlar)

Sınava giriş için gerekli bu iki belgeden biri bile eksik olsa öğrenci sınava alınmaz.
Öğrenciler Sınav Giriş Belgesinde yazılı olan sınav il, ilçe, bina, salon, sıra, tarih ve saatte sınava girmek zorundadırlar.
Öğrenciler sınava girecekleri binayı sınavdan en az bir gün önce mutlaka görmeli ve sınav saatinden bir saat önce sınava gireceği binada hazır bulunmalıdırlar.