AÖF sınav sonuçları açıklandı mı? AÖF final sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

AÖF final sınav sonuçları için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi güz dönemi final sınavları tamamlandı. Sınavların tamamlanmasının hemen ardından gözler sonuçların açıklanacağı tarihe çevrildi. AÖF final sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? AÖF sınav sonuçları bugün açıklanacak mı? gibi soruların yanıtları merak ediliyor. Kurum tarafından yapılan açıklamada AÖF sonuçlarının sınavla ilgili tüm süreçler tamamlandığında açıklanacağı belirtilmişti.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi güz dönemi final sınavları 25 Ocak itibariyle sona erdi. Sınavların tamamlanmasıyla birlikte gözler sonuçların açıklanacağı tarihe çevrildi. AÖF final sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? AÖF sınav sonuçları bugün açıklanacak mı? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılıyor. 23-24-25 Ocak tarihlerinde düzenlenen sınavların sorularına itiraz süresi bugün doluyor.   

AÖF FİNAL SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AÖF final sınav sonuçları henüz açıklanmadı. Kurum tarafından yapılan açıklamada, 'Sınav sonuçları sınavla ilgili tüm süreçler tamamlandığında açıklanacaktır. Sonuçlar ile ilgili duyurular için kurumsal sosyal medya hesaplarımız ile web sitemizi takip edebilirsiniz.' denildi. 12-13-14 Aralık ve 19-20-21 Aralık 2020 tarihleri aralığında online olarak gerçekleşen AÖF sınavının sonuçları, 25 Aralık tarihinde erişime açılmıştı. Öğrenciler sonuçları https://aof.anadolu.edu.tr adresinden sorgulayabildiler.

İTİRAZLAR İÇİN SON GÜN!

AÖF sınav sorularına itiraz süresi bugün sona eriyor. Kurum tarafından yapılan açıklamada, ‘23-24-25 Ocak tarihlerinde düzenlenen Dönem Sonu Sınavları için sınav sorularına itirazlarınızı 28 Ocak saat 23.59'a kadar Öğrenci Otomasyonundan yapabilirsiniz.’ denildi.

AÖF SINIF GEÇME SİSTEMİ NASIL?

Öğrencilere bir yarı yılda 30 krediyi geçmeyecek şekilde ders ataması fakülte tarafından yapılır. Öğrenciler fakülte tarafından atanan dersleri eksiltebilir veya toplam 45 krediyi geçmemek üzere üst yarı yıldan ders seçebilir. (ilk yıl hariç)

Lisansta birinci yarıyılın tüm derslerinden başarılı olamayan öğrenciler 5. ve 7. yarı yıllardan, İkinci yarı yılın tüm derslerinden başarılı olamayan öğrenciler 6. ve 8 yarı yıllardan DERS ALAMAZ.

Üçüncü yarı yılın tüm derslerinden başarılı olamayan öğrenciler 7. yarı yıldan,Dördüncü yarı yılın tüm derslerinden başarılı olamayan öğrenciler 8. yarı yıldan ders ALAMAZ.