AÖF final sınavı online mı olacak? AÖF dönem sonu sınavı ne zaman?

AÖF vize sınavlarına giren ve sonuçlarını öğrenen öğrenciler heyecanla final sınavlarının gerçekleşeceği tarihi bekliyorlar. AÖF dönem sonu sınavları ne zaman, hangi tarihte? AÖF final sınavı online mı olacak? gibi soruların yanıtları merak ediliyor. Anadolu Üniversitesi (AÜ) Açıköğretim, İktisat ve İşletme fakültelerinin çevrim içi yapılacak güz dönemi dönem sonu sınavlarının tarihleri belirlendi.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesinde eğitim gören öğrenciler belirli tarihlerde sınavlarına giriyorlar. AÖF dönem sonu sınavları ne zaman, hangi tarihte? AÖF final sınavı online mı olacak? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. Anadolu Üniversitesi (AÜ) Açıköğretim, İktisat ve İşletme fakültelerinin çevrim içi yapılacak güz dönemi dönem sonu sınavlarının tarihleri açıklandı. İşte tüm merak edilenler... 

AÖF DÖNEM SONU SINAVLARI NE ZAMAN?

Rektörlükten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Değerli öğrencilerimiz, Açıköğretim Sistemi güz dönemi dönem sonu sınavları 1. yarıyıl dersleri ve 5. yarıyıl fark dersleri için 16-17-18 Ocak 2021, 3, 5 ve 7. yarıyıl dersleri için 23-24-25 Ocak 2021 tarihlerinde çevrim içi ortamlarda yapılacaktır."

Açıklamada, Açıköğretim Sistemi ile ilgili soru ve taleplerin http://aosdestek.anadolu.edu.tr adresinden ilgili birimlere iletilebileceği bildirildi.

AÖF FİNAL SINAVI ONLİNE MI OLACAK?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi’nden yapılan açıklamada; güz dönemi final sınavının online olarak yapılacağı duyuruldu.

AÖF sınav sonuçları, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrencilerinin kullandığı e-Kampüs sistemi üzerinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile sisteme giriş yaparak öğrenilecek.

AÖF SINIF GEÇME SİSTEMİ NASIL?

Öğrencilere bir yarı yılda 30 krediyi geçmeyecek şekilde ders ataması fakülte tarafından yapılır. Öğrenciler fakülte tarafından atanan dersleri eksiltebilir veya toplam 45 krediyi geçmemek üzere üst yarı yıldan ders seçebilir. (ilk yıl hariç)

Lisansta birinci yarıyılın tüm derslerinden başarılı olamayan öğrenciler 5. ve 7. yarı yıllardan, İkinci yarı yılın tüm derslerinden başarılı olamayan öğrenciler 6. ve 8 yarı yıllardan DERS ALAMAZ.

Üçüncü yarı yılın tüm derslerinden başarılı olamayan öğrenciler 7. yarı yıldan,Dördüncü yarı yılın tüm derslerinden başarılı olamayan öğrenciler 8. yarı yıldan ders ALAMAZ.