2021 AÖF kayıt yenileme ne zaman sona erecek? AÖF harç ücretleri ne kadar, son ödeme tarihi ne zaman?

AÖF 2021-2022 güz dönemi kayıt yenileme tarihleri, lisans ve ön lisans bölümlerinde okuyan açıköğretim öğrencilerin gündeminde yer alan konular arasında. Bilindiği üzere açıköğretim öğrencisinin ders seçimini tamamlamasının ardından belirlenen tarihler arasında harç ödemelerini yapmaları gerekmektedir. İnternet aramalarında ''AÖF açıköğretim kayıt yenileme 2021 ne zaman sona erecek? AÖF harç ücretleri ne kadar, son ödeme tarihi ne zaman?'' soruların yanıtları araştırılmaya devam ediliyor.

Açıköğretim Fakültesi (AÖF) 2021 2022 eğitim öğretim yılı için kayıt yenileme süreci devam ediyor. Açıköğretim öğrencilerin yakından takip ettiği Anadolu Üniversitesi AÖF kayıt yenileme işlemleri ve harç ödeme sürecine ilişkin beklenen açıklama geldi. Peki AÖF açıköğretim kayıt yenileme 2021 ne zaman sona erecek? AÖF harç ücretleri ne kadar, son ödeme tarihi ne zaman?

AÖF AÇIKÖĞRETİM KAYIT YENİLEME 2021 NE ZAMAN SONA ERECEK?

Açıköğretim Üniversite kayıt yenileme tarihleri ile ilgili beklenen açıklama geldi. Eğitim hayatını açıköğretimde sürdürecek olan öğrenciler, ek yerleştirme, ikinci üniversite, DGS yeni kayıt tarihlerine odaklandı. YKS yeni kayıt işlemlerini 5 günlük periyod içerisinde 6-10 Eylül tarihleri arasında tamamlayan Anadolu Üniversitesi, DGS, ikinci üniversite ve ek yerleştirme süreçlerini tamamlayacak.

Açıköğretim Üniversite kayıtları YKS sonrası başlamıştı. Buna göre 22 Eylül 2021 tarihinde başlayan DGS kayıtları 28 Eylül 2021 tarihinde tamamlanacak. Sağlıkta Lisans Tamamlama kayıtları 23 Eylül 2021 Perşembe- 01 Ekim 2021 Cuma tarihleri arasında yapılacak. YKS ek yerleştirme kayıtları ise 04 Ekim 2021 Pazartesi- 07 Ekim 2021 Perşembe tarihleri arasında tamamlanacak. İkinci üniversite kayıtları ise 8 Ekim 2021 tarihinde sona erecek.

AÖF HARÇ ÜCRETLERİ NE KADAR, SON ÖDEME TARİHİ NE ZAMAN?

Aöf harç ücretleri seçilen ders seçimlerine göre değişkenlik göstermektedir. Kayıt yenileme tarihinin son günü olan İnternet, ATM ve Mobil Bankacılığından saat 23:59'a kadar ödeme yapılabilecek.