Ankara lise yüzdelik dilimleri belli oldu mu? Ankara lise taban puanları 2021 açıklandı mı?

2021 LGS sonuçları açıklandı. Adaylar, sınav sonuçlarını ''meb.gov.tr'' adresinden öğrenebilecek. Sonuçlarını görüntüleyen adaylar taban puanlarını araştırmaya başladı. Ankara'da bir liseye yerleşmek isteyen adaylar Ankara lise taban puanlarını araştırmaya başladı. Ankara lise taban puanları 2021 açıklandı mı? Ankara lise yüzdelik dilimleri belli oldu mu?

Ankara lise taban puanları 2021 yoğun olarak araştırılıyor. Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında 6 Haziran'da yapılan merkezi sınavın sonuçları açıklandı. Ankara'da bir lisede okumak isteyen öğrenciler taban puanlarını ve yüzdelik dilimlerini öğrenmek istiyor. Ankara lise taban puanları 2021 açıklandı mı? Ankara lise yüzdelik dilimleri belli oldu mu?

ANKARA LİSE TABAN PUANLARI 2021 AÇIKLANDI MI?

Ankara lise taban puanları 2021 henüz açıklanmadı. Ankara lise taban puanları 2021 açıklandıktan sonra haberimiz içerisine eklenecektir.

ANKARA LİSE YÜZDELİK DİLİMLERİ NASIL?

Ankara lise yüzdelik dilimleri MEB tarafından açıklandı. Öğrencilere rehberlik etmek üzere kontenjan tabloları ile 2020de bu okullara sınavla yerleştirmede oluşan en düşük ve en yüksek yüzdelik dilimler de açıklandı. Öğrenciler kendi yüzdelik dilimlerini okulların geçen yıl oluşan taban ve tavan yüzdelik dilimleri ile karşılaştırarak tercih edecekleri okullar hakkında fikir edinebilecek.

ANKARA LGS YÜZDELİK DİLİMLERİ SORGULAMA İÇİN TIKLAYIN

2020 ANKARA LİSE TABAN PUANLARI

KAÇ KİŞİ TAM PUAN ALDI?

Sınava 36 farklı ilden katılan 97 öğrenci tüm soruları doğru yanıtlayarak 500 tam puan aldı.

Geçtiğimiz sene LGS'de kaç kişi full çekti? 2021 LGS kaç kişi full çekti?

LİSE YERLEŞTİRMELERİ NASIL YAPILACAK?

LGS'ye giren öğrenciler "Merkezî Sınav Puanı İle Öğrenci Alan Okullara", sınava girmeyenler ise "Yerel Yerleştirme İle Öğrenci Alan Okullar" için tercih yapabilecek. Sınava katılmayanlara "Merkezî Sınavla Öğrenci Alan Okullar" tercih ekranı açılmayacak. Milli Eğitim Bakanlığı, puanıyla bir okula giremeyen öğrenciyi sınavsız tercih ettiği yerleri dikkate alarak yerleştirecek. Bu noktada önemli olan adres olacak.

İstanbul lise taban puanları 2021 açıklandı mı? İstanbul lise yüzdelik dilimleri nasıl?