2021 AÖF güz dönemi dönem sonu sınavı ne zaman? Anadolu Üniversitesi AÖF final sınav tarihi belli oldu

Milyonlarca öğrencinin merakla beklediği Anadolu Üniversitesi Açıköğretim AÖF sınav tarihi belli oldu. Koronavirüs nedeniyle geçtiğimiz yıldan beri sınavların online sistem üzerinden yürüten Anadolu Üniversitesi 2020 2021 AÖF güz dönemi dönem sonu final sınavı ile ilgili açıklama yaptı. Peki AÖF güz dönemi dönem sonu sınavı ne zaman? Sınav nasıl olacak?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, AÖF sınav tarihleri öğrencilerin gündeminde yer alırken, beklenen açıklama üniversiteden geldi. Anadolu Üniversitesi (AÜ) Açıköğretim, İktisat ve İşletme fakültelerinin çevrim içi yapılacak güz dönemi dönem sonu sınavlarının tarihleri belirlendi. Açıklamada açıköğretim Sistemi ile ilgili soru ve taleplerin http://aosdestek.anadolu.edu.tr adresinden ilgili birimlere iletilebileceği bildirildi.

AÖF SINAV TARİHLERİ BELLİ OLDU

AÖF, çevrim içi yapılacak güz dönemi dönem sonu sınavlarının tarihleri belirlendi.

Rektörlükten yapılan açıklamaya göre, güz dönemi dönem sonu sınavları 1. yarıyıl dersleri ve 5. yarıyıl fark dersleri 16-17-18 Ocak'ta; 3, 5 ve 7. yarıyıl dersleri de 23-24-25 Ocak tarihlerinde çevrim içi ortamlarda yapılacak.

Açıklamada, Açıköğretim Sistemi ile ilgili soru ve taleplerin http://aosdestek.anadolu.edu.tr adresinden ilgili birimlere iletilebileceği belirtildi.