Acunmedya Akademi başvurusu başladı mı? Acunmedya Akademi başvurusu nasıl yapılır, hangi bölümler var?

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, eğitim alanında önemli bir projeye imza atıyoor. Nişantaşı Üniversitesi ile iş birliği gerçekleştiren Acunmedya, 'Hayalin İşin Olsun' mottosuyla kurulan Acunmedya Akademi'de ünlü televizyoncular, duayen şefler ve dijitalin üstatlarıyla eğitim hayatına başlıyor. Bu haberin gündeme gelmesinin ardından Acunmedya Akademi ne zaman başlayacak? Acunmedya Akademi başvurusu nasıl yapılır? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. İşte tüm detaylar...

Acun Ilıcalı, diploması Nişantaşı Üniversitesi onaylı ve tüm dünyada geçerli olacak AcunMedya Akademi adlı eğitim programını açıkladı. Söz konusu programda televizyon, gastronomi ve dijital eğitimleri verilecek. Peki, Acunmedya Akademi ne zaman başlayacak? Acunmedya Akademi başvurusu nasıl yapılır? İşte tüm merak edilenler...

ACUNMEDYA AKADEMİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Acun Ilıcalı, kişisel Instagram hesabında Acunmedya Akademi'nin 7 Haziran'da Nişantaşı Üniversitesi NeoTech Kampüsü'nde eğitime başlayacağını açıkladı.

ACUNMEDYA AKADEMİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Akademide televizyon, gastronomi ve dijital bölümler bulunduğunu belirten Ilıcalı, "Eğitimler, her yönüyle ve en ince ayrıntılarıyla, uygulamalı olarak sunuluyor. 'Hayalim İşim Olsun' diyenler, şimdi hemen AcunmedyaAkademi.com'a girip başvurarak geleceklerine yön verme ve ayrıcalıklı bir dünyaya adım atma imkanını yakalayabilirler" dedi.

ACUNMEDYA AKADEMİ'DE HANGİ BÖLÜMLER VE EĞİTİMLER VAR?

Acunmedya Akademi'de 'Televizyon, Gastronomi ve Dijital' alanlarında uzman televizyoncular, duayen şefler ve dijitalin üstadları eğitim veriyor.

1- TELEVİZYON BÖLÜMÜ

İleri Televizyonculuk Eğitimi

2- GASTRONOMİ BÖLÜMÜ

Profesyonel aşçılık eğitimi

Profesyonel Pastacılık ve Ekmekçilik Eğitimi

Prochef Eğitimi

3- DİJİTAL BÖLÜMÜ

Dijital İçerik ve Yayıncılık Eğitimi

Sosyal Medya Reklamcılığı Eğitimi

Google Reklamcılığı Eğitimi

CRM ve Salesforce Eğitimi

ACUNMEDYA AKADEMİ DİPLOMASI NASIL OLACAK?

Acunmedya Akademi'deki eğitimini başarıyla tamamlayan Acunmedya Akademililer, tüm dünyada ve Türkiye'de geçerli Nişantaşı Üniversitesi onaylı Acunmedya Akademi Diploması'nı almaya hak kazanacaklardır.