AÖF sınav tarihi ne zaman, sınavlar online mi yüz yüze mi? 2021 2022 AÖF Açıköğretim üniversitesi final sınavı ne zaman?

Anadolu Üniversitesi, AÜ Açıköğretim, İktisat ve İşletme fakülteleri (AÖF) 2021 2022 final sınavı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Yüz yüze gerçekleşen güz dönemi vize sınavların ardından gözler final tarihlerine çevrildi. Sınava girecek adayların yakından takip ettiği sınav tarihlerine ilişkin detayları bu haberimizde derledik. Peki 2021 2022 AÖF final sınavı ne zaman yapılacak, sınavlar yüz yüze mi online mi olacak?

Anadolu Üniversitesi (Açıköğretim Fakültesi (AÖF) final sınavı için geri sayım başladı. Vize sınavlarından ardından gözler AÖF final sınav tarihine çevrildi. internet aramalarında "2021 2022 AÖF final sınavı ne zaman? Sınavlar nasıl olacak? Açıköğretim sınavları online mi yüz yüze mi gerçekleşecek?" soruların yanıtları araştırılmaya başlandı.

AÖF SINAVLARI NE ZAMAN YAPILACAK?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) güz dönemi final sınavları 08- 09 Ocak 2022 tarihlerinde yapılacak. Bahar dönemi ara sınavı 2 Nisan ve 3 Nisan'da, dönem sonu sınavı ise 21 Mayıs ve 22 Mayıs tarihlerinde yapılacak.

AÖF SINAVLARI ONLİNE Mİ? YÜZ YÜZE Mİ?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) final sınavın yüz yüze olacağı açıklandı.

AÖF SINAVLARI NASIL DEĞERLENDİRİLİR?

Sınav değerlendirilirken, her testteki doğru cevaplarınızın sayısından yanlış cevaplarınızın sayısının dörtte biri düşürülerek puanınız hesaplanacaktır.

Başarı notu alt sınır değeri 35'tir. Başarı notu alt sınıfın altında olan öğrencilere FF harf notu verilir.