2019 Açık öğretim lise kayıt tarihleri

Açık öğretim lise kayıt yenileme ne zaman bitiyor? sorusu arama motorunda yoğun olarak aranıyor. Henüz kayıt yenileme yapamayan öğrencilerin kısa sürede kayıtlarını tarihleri kaçırmadan yapmaları gerekiyor.

Açık öğretim lise kayıt yenileme ne zaman bitiyor? sorusu kayıt yatoracak olan öğrenciler tarafından merak ediliyor. 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı 1. dönem ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemleri 21 Ağustos tarihinde başlamıştı. Kayıtlar için çok az bir süre kaldı.  

AÇIK LİSE KAYIT YENİLEME NE ZAMAN BİTİYOR?

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı 1. dönem ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemleri  27 Eylül 2019 tarihinde sona eriyor. Mazaretli kayıt süreci ise 28 Eylül ile 4 Ekim arası olarak belirlendi.

Ancak 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı 4. dönem aktif olan öğrenciler (Ek sınava girecek olan öğrenciler) kayıt ücretlerini sınav sonrası yatırabileceklerdir.

Açık Öğretim Lisesi'ne ilk defa kayıt olacak olan öğrenciler Halk Eğitim Merkezleri'nde kayıt işlemlerini yaptırdıktan sonra, anlaşmalı bankalara veya anlaşmalı bankaların ATM lerine sınav ücretini yatırmaları gerekmektedir.