Açık lise kayıt yenileme 2019 ne zaman yapılacak?

Açık lise kayıt yenileme ne zaman son? sorusu arama motorunda yoğun olarak araştırılmaya başladı. Eğitim süresi 4 yıl 8 dönem olan AÖL için kayıt ve kayıt yenileme işlemleri 21 Ağustos itibariyle başladı.

Açık lise kayıt yenileme ne zaman son? sorusu kayıt yaptırmak isteyenler tarafından merak ediliyor.  AÖL için kayıt ve kayıt yenileme işlemleri 21 Ağustos itibariyle başladı. Açık Öğretim Lisesine kayıt yenileme yaptıracak öğrenciler, her yıl belirlenen kayıt yenileme sınav ücretini ödemek zorunda.  

AÇIK LİSE KAYIT YENİLEME TARİHLERİ

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı 1. dönem ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemleri 21 Ağustos 2019 - 27 Eylül 2019 tarihleri arasında yapılacaktır. Mazaretli kayıt süreci ise 28 Eylül ile 4 Ekim arası olarak belirlendi.

Ancak 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı 4. dönem aktif olan öğrenciler (Ek sınava girecek olan öğrenciler) kayıt ücretlerini sınav sonrası yatırabileceklerdir.

Açık Öğretim Lisesi'ne ilk defa kayıt olacak olan öğrenciler Halk Eğitim Merkezleri'nde kayıt işlemlerini yaptırdıktan sonra, anlaşmalı bankalara veya anlaşmalı bankaların ATM lerine sınav ücretini yatırmaları gerekmektedir.