Açık lise AÖL ek sınav sonuçları açıklandı mı?

Açık Öğretim Lisesi (AÖL) ek sınavların sonuçları heyecanla bekleniyor.

Açık Öğretim Lisesinde (AÖL) açık lise ek sınavları 29 Ağustos itibariyle sona erdi. Yurt genelinde binlerce öğrencinin katılım gösterdiği AÖL ek sınavların sonuçları şimdiden merak konusu oldu.

Açık Öğretim Okullarının 2020-2021 eğitim öğretim yılı ek sınav için kayıtlarını yaptıran fakat 16-20 Ağustos 2021 tarihlerinde yapılan ek sınava katılamayan öğrenciler 27-29 tarihleri aralığında sınava girdiler.

AÖL EK SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AÖL ek sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih henüz belli olmadı. Sınav tarihlerinde sınava katılamayan adaylar için düzenlenecek olan ek sınavın süresi 29 Ağustos'ta sona erdi.

2021 2022 AÖL KAYIT YENİLEME NE ZAMAN?

AÖL kayıt yenileme tarihleri ile ilgili Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklama yapılmadı. Açık Öğretim Lisesi ilk kayıt ve kayıt yenileme, ders seçme ve sınav merkezi güncelleme, sınav giriş belgesi ile sonuçların yayımlanacağı tarihler ve sınav tarihleri Açık Öğretim Lisesi resmi WEB sitesinde yayınlanır.

AÖL SINAV SONUÇ SORGULAMA EKRANI

AÖL SINAV SONUÇLARI NEREDEN, NASIL ÖĞRENİLİR?

Sonuçlar açıklandıktan sonra adaylar, AÖL sonuçları sorgulama sayfası adresinden güvenlik kodu, öğrenci numarası ve şifre" bilgilerini doğru bir şekilde girerek 2021 AÖL ek sınav sonuçlarını öğrenebilecekler.