AÖL 1. dönem sınav soru cevapları bekleniyor

Açık lise soruları cevapları sınav yorumları MEB son dakika açıklamaları araştırılıyor. AÖL soruları cevapları ne zaman açıklanır? Açıköğretim lisesi soruları cevapları sınava giren öğrenciler tarafından merak ediliyor. Örgün eğitim yerine açıköğretim liselerini tercih eden öğrenciler, kurumun belirlediği tarih aralığında sınavlarına giriyorlar. Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı açık liselerin 2017 yılında 1. Dönem sınavları 9 Aralık Cumartesi ve 10 Aralık Pazar günü yapılıyor. Açık lise sınavı saat kaçta? Sınavın 1. Oturumu 9.30’da, ikinci oturumu 14.00’da gerçekleşiyor. AÖL soruları cevapları sınav yorumları haberimiz içerisinde sizlerle olacak. Merak ettiklerinize haberimiz içerisinden ulaşabilirsiniz. Açık Öğretim Lisesi 1992 yılında kurulan uzaktan öğretim teknolojilerini kullanarak lise öğrenimi veren ve bu hizmeti merkezi sistemle yürüten, Film Radyo ve Televizyonla Eğitim Başkanlığı bünyesinde kurulmuştur. Öğrenciler Açık Öğretim Lisesi Sınavlarında her iki oturumda ayrı ayrı 12 dersten sınava tabi tutuldular.20 soru olan bu sınavlarda dört işaretleme seçeneği bulunuyor ve sınav süresi 150 dk olarak hesaplandı.. Öğrenciler 12 dersin 20 sorusunu 150 dk içerisinde cevaplamak zorundalar. Her dersin 20 soruluk soru kitapçıklarında dört işaretleme seçeneği bulunuyor ve bu kitapçıkların ortak işaretleme süresi 180 dakika içerisinde son buluyor.

Açık Öğretim Lisesi (AÖL); lise eğitimine örgün olarak devam edemeyen öğrencilerin eğitime devam etmek için uzaktan eğitim alarak dışarıdan okudukları lisedir. Burada alınan eğitim örgün eğitim ile eş değer niteliklerdedir. Açıkarabileceklerdir. 

AÖL GİRİŞ EKRANI

AÇIK LİSE SINAV YORUMLARI

Sınavın bitiminin ardından yorumlara haberimiz içerisinden ulaşabilirisiniz.

AÇIK LİSE SORULARI CEVAPLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR?

01-02 Temmuz 2017 tarihinde 3 oturum olarak gerçekleştirilen 2016-3 dönem sınav soruları ve cevap anahtarı 4 Temmuz tarihinde açıklanmıştı. Yine benzer bir tarihte soru cevapların açıklanması bekleniyor.