4 yıllık sayısal bölüm taban puanları ve başarı sıralaması: Hangi üniversite kaç puanla alıyor?

4 yıllık sayısal bölüm taban puanları ve başarı sıralaması aram motorunda yoğun olarak aranıyor. Öğrenciler, 23 Temmuz ve 29 Temmuz aralığında tercih işlemlerini gerçekleştiriyor. Bu işlemleri yayınlarken ÖSYM tarafından yayınlanan kılavuzdan YÖK Atlas tercih robotundan yararlanılabiliyor. 4 yıllık sayısal bölüm taban puanları ve başarı sıralamasını merak edenler için yanıtı haberimizde yer alıyor..

4 yıllık sayısal bölüm taban puanları ve başarı sıralaması merak edilen konular arasında yer alıyor. YKS tercihleri bugün itibari ile başladı. 29 Temmuz tarihine kadar devam edecek. Tercihleri yaparken YÖK Atlas tercih robotu, üniversite tercihlerinde öğrencilere kolaylık sağlıyor. 4 yıllık sayısal bölüm taban puanları ve başarı sıralamasını merak edenler için yanıtı haberimizde yer alıyor..

4 YILLIK SAYISAL BÖLÜM TABAN PUANLARI VE BAŞARI SIRALAMASI 

ÖSYM tarafından yapılan son dakika açıklamasında YKS tercih kılavuzu yayınlandı. Bu kılavuzla beraber tablolar halinde puan detayları da erişime açıldı. 4 yıllık sayısal bölüm puanlarını görmek için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.

YKS TERCİH KILAVUZU VE 4 YILLIK SAYISAL BÖLÜM PUANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

YKS TERCİHLERİ BAŞLADI

YKS tercihleri 23 Temmuz itibari ile başladı. 29 Temmuz tarihine kadar devam edecek. 

YÖK ATLAS TERCİH ROBOTU NEDİR, NASIL KULLANILIR?

Lisans tercihleri için son 4 yılın taban başarı sıraları, puan türü değişen programların eski puan türündeki taban başarı sıraları, şehre, üniversite türüne, burs oranlarına, öğretim türüne göre arama yapma imkanı sağlayan YÖK Atlas öğrencilere büyük kolaylık sağlıyor.

Önlisans tercihleri için son 2 yılın taban başarı sıraları, puan türü değişen programların eski puan türündeki taban başarı sıraları, şehre, üniversite türüne, burs oranlarına, öğretim türüne göre arama yapma imkanı tanıyor.

Lisans programlarına yerleşenlerin puanları, başarı sıraları, YKS netleri, geldikleri liseler, geldikleri bölgeler; programda görevli öğretim üyeleri, yabancı uyruklu öğrenciler, Erasmus trafiği ve benzeri pek çok detay YÖK Atlas tercih robotunda yer alıyor.

Önlisans programlarına yerleşenlerin puanları, YKS netleri, geldikleri liseler, mezun oldukları lise alan ve dalları; programda görevli öğretim üyeleri, geçmiş yıllarda verilen mezun sayısı, yatay geçiş trafiği ve benzeri pek çok detaya tek bir “tık” ile öğrencilere sunuluyor.

YÖK ATLAS TERCİH ROBOTU SAYFASINA GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ