2018 Özel Güvenlik sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

2018 yılı Özel Güvenlik Sınav takvimine göre diğer sınavlarla birlikte 78. Temel Eğitim ve 54. özel güvenlik Yenileme Eğitimi Sınavlarının yapılacağı tarihte sınav takviminde belirlendi ve duyuruldu.

Özel Güvenlik ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtı heyecanla bekleniyor. 78. Dönem Özel Güvenlik sınav sonuçları sorgulama ekranı araştırılıyor. 

78. TEMEL EĞİTİM SINAVI TALİMATI

12 Ekim 2018 : Sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihtir.

15-19 Ekim2018 : Yazılı sınav sonucuna itiraz etme süresi ve İl Emniyet Müdürlüklerince Özel Güvenlik Bilgi Sistemine itiraz kayıtlarının girileceği tarih aralığıdır.

20-24 Ekim 2018 : Yazılı sınav sonuçlarına itirazların değerlendirileceği tarih aralığıdır.

24 Ekim 2018 : Yazılı sınav itiraz sonuçlarının açıklanacağı tarihtir.

54. YENİLEME EĞİTİMİ SINAV TALİMATI

19 Ekim 2018 : Sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihtir.

22-26 Ekim2018 : Yazılı sınav sonucuna itiraz etme süresi ve İl Emniyet Müdürlüklerince Özel Güvenlik Bilgi Sistemine itiraz kayıtlarının girileceği tarih aralığıdır.

27-30 Ekim 2018 : Yazılı sınav sonuçlarına itirazların değerlendirileceği tarih aralığıdır.

30 Ekim 2018 : Yazılı sınav itiraz sonuçlarının açıklanacağı tarihtir.

Son zamanların en gözde ve yoğun talep gören meslekleri arasında ön sıralarda yer alan Güvenlik Görevlisi mesleğini yapacak adaylar İlk etapta Özel Güvenlik Kursu ile mesleği öğreniyorlar ardından da Özel Güvenlik Temel Eğitim ve Yenileme Eğitimi Sınavına katılıyorlar. Özel Güvenlik Sertifikalarını, ayrıca kimliklerini alıp istedikleri yerlerde işe başlama hakkına sahip oluyorlar. Güvenlik görevlisi olmak isteyen adaylar, güvenlik görevlisi kursları ile hem meslek öğreniyor hem de sınavdaki başarı derecelerine göre iş potansiyeline sahip oluyorlar.

78. Temel Eğitim ve 54. Yenileme Eğitimi Sonuçları açıklandığında kurumun internet sitesi üzerinden öğrenilebilecek. Özel güvenlik alanında hizmetini sürdüren ya da yenileme yapmak isteyen birçok kişiyi yakından ilgilendiren 78. Temel Eğitim ve 54. Yenileme Eğitimi Sonuçları, TC Kimlik Numarası ile öğrenilebilecek.