YÖKDİL sınav yerleri belli oldu mu? 2021 YÖKDİL 2 sınav giriş belgesi nasıl alınır?

YÖKDİL sınavına dair detaylar merak edilen konu başlıklarından oluyor. Yabancı Dil Sınavı (YÖKDİL) 02 – 12 Temmuz 2021 tarihleri arasında başvuru kayıtları alındı. İngilizcede Fen Bilimleri, Sağlık Bilimleri ve Sosyal Bilimler alanlarında, Almanca, Arapça ve Fransızca dillerinde sadece Sosyal Bilimler alanında gerçekleştirilecek olan YÖKDİL sınav yerleri belli oldu mu? 2021 YÖKDİL 2 sınav giriş belgesi nasıl alınır?

YÖKDİL sınav giriş belgesi yoğun olarak araştırılıyor. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından düzenlenen sınav İngilizcede Fen Bilimleri, Sağlık Bilimleri ve Sosyal Bilimler alanlarında, Almanca, Arapça ve Fransızca dillerinde yapılacak. Geçerlilik süresi 5 yıl olan 2021 YÖKDİL sınav yerleri belli oldu mu? 2021 YÖKDİL 2 sınav giriş belgesi nasıl alınır?

2021 YÖKDİL 2 NE ZAMAN?

2021-YÖKDİL/2 Sınavı, 29 Ağustos 2021 tarihinde; İngilizcede Fen Bilimleri, Sağlık Bilimleri ve Sosyal Bilimler alanlarında, Almanca, Arapça ve Fransızca dillerinde sadece Sosyal Bilimler alanında yapılacak.

YÖKDİL SINAV GİRİŞ BELGESİ YAYIMLANDI MI?

YÖKDİL sınav giriş belgesi henüz yayımlandı Sınav giriş belgeleri yayımlanınca detaylı bilgiye haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz.

YÖKDİL'E KİMLER GİREBİLİR?

Sınava; Yükseköğretim Kurulu ve kurumları ile geçerliliği kendi mevzuatlarında kabul edilmiş olan diğer kurum ve kuruluşlar tarafından aranan yabancı dil koşulunun sağlandığını belgelendirmek isteyen adaylar katılabileceklerdir.