MEB LGS 2021 matematik çözümleri cevap anahtarları! 2021 LGS matematik soruları ve cevapları!

2021 LGS matematik soruları ve cevapları yayınlandı. Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezî Sınav'a yönelik yayına giren sınav soruları cevapları ile ilgili detayları bu haberimizde derledik.

2021 LGS matematik soruları ve çözümlü cevap anahtarları, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) LGS kapsamında düzenlenen merkezi sınava giren öğrencilerin gündeminde. Geçtiğimiz günlerde sınava giren öğrenciler LGS sınav soru ve cevap anahtarı ile ilgili yayına giren kitapçığın ardından, LGS 2021 matematik çözümleri cevap anahtarları araştırılmaya başlandı. İşte 2021 LGS matematik soruları ve cevap anahtarı...

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleşmekte olan LGS (sayısal – sözel) soruları ve cevapları, sınavın sona ermesinden kısa bir süre sonra adayların erişimine açıldı. İki oturumdan oluş ve ilk oturumunun sözel, ikinci oturumunun ise sayısal olduğu sınavda liselere geçiş sistemi kapsamında maratonun ilk aşaması tamamlandı. Adaylar şimdi 30 Haziran tarihinde erişime açılacak sonuçları bekleyişe geçerken LGS soruları ve cevap anahtarı ile de sınav puanı hesaplama işlemini gerçekleştirebiliyor.

LGS 2021 SAYISAL SINAV SORULARI CEVAPLARI İÇİN TIKLAYINIZ