2021 DGS ek tercih robotu burada! DGS ek tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?

DGS ek tercih sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. 2021 Dikey Geçiş Sınavı (2021-DGS) ek tercih dönemi yarın sona eriyor. Henüz başvuru işlemini tamamlamamış olan adayların yarın akşama kadar süresi bulunuyor. Peki, DGS ek tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?

2021 DGS ek tercih robotu yoğun ilgi görüyor. 15 Ekim'de 2021-Meslek Yüksekokulları ile Açıköğretim Ön Lisans Programları Mezunlarının Lisans Öğrenimine Dikey Geçiş Sınavı (2021-DGS) ek tercih işlemleri yarın sona eriyor. Peki, DGS ek tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?

DGS EK TERCİH ROBOTU İÇİN TIKLAYIN

DGS EK TERCİH SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

DGS ek tercih sonuçlarının ne zaman açıklanacağı henüz belli değil. Sonuçlar açıklandıktan sonra haberimiz içerisine eklenecektir.

DGS EK TERCİH BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Ek tercih işlemleri, 21 Ekim 2021 tarihinde saat 23:59'da sona erecektir. Adaylar, tercihlerini bireysel olarak 15 Ekim 2021 günü saat 10.00'dan itibaren ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifrelerini kullanarak elektronik ortamda yapacaklardır.

Ek yerleştirme işleminde, 2021-DGS Başvuru kılavuzunda yer alan ilke ve kurallar uygulanacaktır. 2021-DGS Ek Yerleştirme ile ilgili genel bilgiler ve tablolar, kılavuz ile sunulmuş olup tercihte bulunacak adayların bu bilgileri dikkatle incelemeleri gerekmektedir.