EBA başvurusu nasıl olur?

Yeni eğitim öğretim döneminin başlaması ile beraber milyonlarca öğrenci ve velileri bu sorunun cevabını merak ediyor. DYK kursları ekim ayının ilk günü başlayacak. EBA E-Kurs kayıtları ise 23 Eylül 2018 Pazar gününe kadar devam edecek.

Çevrimiçi bir sosyal eğitim platformu olan EBA okulda, evde, kısacası ihtiyaç duyulan her yerde bilgi sağlıyor. EBA 1. dönem kursları 1 Ekim 2018’de başlıyor. Resmî örgün eğitim kurumlarına devam eden öğrenciler ile özel öğretim kurumlarına devam eden öğrenciler EBA üzerinden “E-Okul Bilgileri İle Giriş Bölümü”nden kurs başvurusu yapabilecek.

EBA GİRİŞ İÇİN TIKLAYINIZ

E OKUL İÇİN TIKLAYINIZ

E OKUL VELİ BİLGİLENDİRME SİSTEMİ İÇİN TIKLAYINIZ

2018-2019 KURS BAŞVURU VE KURS TARİHLERİ

İlk Dönem Kurs Başvuru ve Kursun Başlama-Bitiş Tarihleri

Öğretmenler için Başvuru Tarihleri : 10-16 Eylül 2018

Öğrenciler için Başvuru Tarihleri: 17 - 23 Eylül 2018

Kursların başlama tarihi: 1 Ekim 2018

Kursların bitiş tarihi: 13 Ocak 2019

EBA E-KURS BAŞVURULARI NASIL YAPILACAK

EBA öğrencilerin okulda, evde, kısacası ihtiyaç duyulan her yerde bilgi teknolojileri araçlarını kullanarak eğitimlerine destek olacak materyalleri sunmayı amaçlamaktadır. Peki elektronik ortamda verilen EBA kursları ne zaman başlayacak? EBA'ya kayıt olmak isteyen tüm öğrenciler haberimizin içeriğinden e-kurs ekranına ulaşabilir, Eğitim Bilişim Ağı ile ilgili tüm detayları öğrenebilir.

EBA KURS BAŞVURULARI NE ZAMAN YAPILACAK?

Destekleme ve Yetiştirme Kursları kapsamında 17-23 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan EBA E-Kurs başvurusu, Eğitim Bilişim Ağı üzerinden tamamlanacak.

EBA KURS BAŞVURULARI NASIL YAPILIR?

Resmî örgün eğitim kurumlarına devam eden öğrenciler ile özel öğretim kurumlarına devam eden öğrenciler EBA üzerinden “E-Okul Bilgileri İle Giriş Bölümü”nden kurs başvurusu yapabilecek. Açık öğretim okullarına devam eden öğrenciler, kurs başvurusu için halk eğitimi merkezi müdürlüklerinden e-kurs şifreleri alarak, bu şifre ile e-kurs modülüne giriş yapıp DYK komisyonlarınca belirlenen okulları tercih edebilecek. Kursiyerler, halk eğitim merkezi müdürlüklerine diploma veya mezuniyet belgesi ile müracaat ederek, alacakları e-kurs şifresi ile e-kurs modülü üzerinden başvuru yapabilecek. Öğrenci/kursiyerler kurs merkezince belirlenen derslerden ve kurs talebinde bulunan öğretmenler arasından istediklerini tercih edebilecek.