ATA AÖF çıkmış sorular sınav yerleri merak ediliyor

ATA AÖF çıkmış sorular sınav yerleri merak ediliyor. ATA AÖF sınav giriş belgesi yayınlandı. Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi, her sene yeni kayıt yapan ve kaydını yenileyen öğrencilere eğitim hizmeti sunuyor.

ATA AÖF lms giriş ekranı ve ATA AÖF çıkmış sorular sınava az bir zaman kala araştırılmaya başlandı. ATA AÖF 2018 yılında da yoğun ilgi gördü. ATA AÖF sınav giriş belgesi yayınlandı. Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi, her sene yeni kayıt yapan ve kaydını yenileyen öğrencilere eğitim hizmeti sunuyor. Örgün öğrenim almaya imkanı olmayan veya bunu tercih etmeyen adaylar lisans, önlisans ve ikinci üniversite programlarına başvuruyorlar. Eğitim gören öğrenciler sene içerisinde vize, final ve eğer dersleri kalırsa bütünleme sınavlarına giriyorlar.

LMS GİRİŞ EKRANI İÇİN TIKLAYIN

ATA AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ YAYINLANDI MI?

ATA AÖF sınav giriş belgesi yayınlandı. Haberimiz içerisinden ulaşabilirsiniz.

ATA AÖF VİZE SINAVLARI NE ZAMAN?

Atatürk Üniversitesi resmi web sitesinde bu sene (2017-2018) yapacağı güz ve bahar dönemlerinde yapılacak olan vize ve final sınavlarını açıkladı. Birinci dönem sınavları 20 Ocak ve 21 Ocak tarihlerinde yapılacak.  Sınavlar ülke genelinde 81 ilde merkezi sınav yöntemiyle gözetim altında (yüz yüze) gerçekleştirilmektedir. Ayrıca yurtdışında Azerbaycan’da sınav yapılmaktadır.

ATA AÖF ÇIKMIŞ SORULAR

Ara Sınav (Vize) Online Deneme Sınavı Modülümüz Yayında

Öğrencilerimiz almış olduğu derslerin “Online Deneme Sınavlarına” katılarak, ihtiyaç duydukları her anda konu eksiklerini görecek ve kendi seviyelerini ölçebileceklerdir.

Online Deneme Sınavları Modülü ile;

Konulara hâkimiyetinizi artırarak, konu eksiklerini görecek, farklı soru tiplerini ve birbirinden farklı ve özellikteki soruları çözerek sınav çalışmalarınız daha etkili ve verimli hale gelecektir.

- Bu denemeler her ders için 20 sorudan oluşacak ve birden fazla giriş hakkınız olacaktır. Her sınavda karşınıza farklı sorular gelecek ve bununla birlikte soruların ve şıkların yerleri her sınavda karışık olacaktır.