2017 TEOG 1.nakil sonuçları açıklandı

TEOG 1. nakil başvuru sonuçları 21 Ağustos'ta açıklanacak ve aynı gün 2. nakil başvuruları başlayacak.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG) uygulaması kapsamında lise nakillerinde 1. nakil dönemi sonuçlarını açıklayacak. 14-18 Ağustos tarihleri arasında yapılacak olan 1. Yerleştirmeye Esas Nakil başvurularının sonuçları 21 Ağustos'ta E-Okul sistemi üzerinden erişime açılacak. 

TEOG 2.NAKİL BAŞVURU EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

LİSE BOŞ KONTENJANLAR İÇİN TIKLAYINIZ

MEB GİRİŞ İÇİN TIKLAYINIZ

E-OKUL SİSTEMİNE GİRİŞ İÇİN TIKLAYIN...

NAKİL BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

14-18 Ağustos tarihleri arasında yapılacak olan 1. Yerleştirmeye Esas Nakil başvurularının sonuçları 21 Ağustos'ta E-Okul sistemi üzerinden erişime açılacak. 

YERLEŞTİRMEYE ESAS NAKİL BAŞVURULARI NE ZAMAN?

Öğrencilerin 14-18 Ağustos, 21-25 Ağustos ve 28 Ağustos-6 Eylül  tarihlerinde saat 17.00'ye kadar yerleştirmeye esas nakil başvurusunda  bulunabilecekleri, yerleştirmeye esas nakil başvurularının, herhangi bir örgün  ortaokul müdürlüğünden boş kontenjan şartı aranmaksızın yapılabileceği kaydedilen  açıklamada, "Öğrenciler yerleştirmeye esas nakil başvurusunda 3 tercih yapacak ve  bu tercihlerini bir ortaokul müdürlüğünden onaylatacaklardır. Alınan tercihler  doğrultusunda yerleştirmeye esas nakiller YEP üstünlüğüne göre merkezi olarak  yapılacaktır. Yerleştirmeye esas nakil sonuçları ise 18 Ağustos, 25 Ağustos ve 6  Eylül tarihlerinde ilan edilecektir." ifadelerine yer verildi.