Hangi bölüme kaç öğretmen atandı? 20 bin öğretmen ataması branş dağılımı 2021 kontenjanları!

20 bin sözleşmeli öğretmen ataması için heyecanla beklenen gün geldi çattı. 20 bin öğretmen atama kurası 4 dakika 40 saniye sürdü. Sözleşmeli öğretmen atama sonuçları ise adayların erişimine açıldı. 20 bin öğretmen ataması branş dağılımı 2021 nasıldı? Hangi bölüme kaç öğretmen atandı? gibi soruların yanıtları ise yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. 20 bin öğretmen atamalarına dair merak edilenlerin tümüne haberimizin detaylarından ulaşabilirsiniz...

20 bin öğretmen ataması bugün gerçekleştirildi. Başvurularını gerçekleştirmiş olan tüm adaylar atama sonuçlarını öğrendiler. 20 bin öğretmen ataması branş dağılımı 2021 nasıl oldu? Hangi bölüme kaç öğretmen atandı? gibi soruların yanıtları ise merak konusu oldu. 20 bin öğretmen atamasına dair tüm merak edilenleri sizler için derledik..

HANGİ BÖLÜME KAÇ ÖĞRETMEN ATANDI?

En çok atama yapılan alanlar sırasıyla 2 bin 883 kontenjanla sınıf öğretmenliği, 2 bin 94 kontenjanla özel eğitim, 1938 kontenjanla İngilizce, 1805 kontenjanla din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenlikleri oldu.

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK TERCİH SONUÇLARI SORGULAMA-TIKLAYINIZ

Sözleşmeli öğretmenlik kontenjanları Milli Eğitim Bakanlığı internet sitesi üzerinden yayınlandı. Hangi okulların hangi bölümlere kaç öğretmen açığı olduğu da il il açıklandı.

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMEN KONTENJANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

20 BİN ÖĞRETMEN ATAMASI BRANŞ DAĞILIMI 2021 ŞÖYLEYDİ;

ATAMA YAPILACAK ALANLAR İLE KONTENJAN LİSTESİ TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ