PÖH polis POMEM 19. dönem sonuçları ne oldu

Polis Özel Harekat başvuruları tamamlanalı iki hafta oldu. Fakat daha Polis Akademisi üzerinden sonuçlara dahil bir açıklama yapılmış değil.

PÖH başvurularını yapan adaylar heyecanla açıklanacak sonuçları bekliyor. Peki 19. dönem POMEM Özel Harekat sonuçları ve mülakat tarihi ne zaman açıklanacak? Geçen yıl yapılan PÖH alımlarında sonuçlar başvuru tarihinin bitmesi ardından bir hafta içinde açıklanmıştı. 

PÖH SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? 

Geçen yıl yapılan PÖH alımlarında sonuçlar başvuru tarihinin bitmesi ardından bir hafta içinde açıklanmıştı. Bu yıl yapılana başvuru sayısının bir hayli fazla olduğu düşünülürse sonuçlarını açıklnamasını uzun sürmesi normal. Sonuçların en geç iki hafta içinde açıklanmasını bekliyoruz. PÖH mülakatlarının da aralık ortasında başlaması muhtemel. pa.edu.tr adresinden Özel harekat sonuçları ile ilgili herhangi bir açıklama geldi anda haberimizde olacak.

10 BİN ERKEK ÖĞRENCİ ALINACAK

Polis Akademisi'nin internet sitesinde yer alan açıklamada, "Polis Meslek Eğitim Merkezleri'ne Özel Harekat polisi yetiştirmek üzere 10.000 erkek öğrenci adayı alınacağı ve Polis Akademisi internet sitesinden yapılacak online başvuruların 10 Ekim 2016 başlayacağı bildirilmiştir. Ancak bilgi işlem sisteminde yaşanan teknik sorunlar nedeniyle ön başvurular 17 Ekim 2016 tarihine ertelenmiştir" ifadelerine yer verildi. 

Adaylar EGM PÖH sonuçları ne zaman açıklanacağını merak ediyor. Polis Özel Harekat mülakat tarihi de başvuru sonuçlarının açıklanaması ile netleşecek.